THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 1. syyskuuta 2017

Usko Tai ÄLÄ - Yhtä sun toista ja porvarin aamu ....

Ei jaksa kirjoittaa ja jakaa mitään koska sama sonta vaan jatkuu työttömiä kohtaan kuin ne olisi rikollisia ja syyllisiä itse.

Leikkiköön kovapalkkaiset pikkuvauvat jotka aikusia vielä, itse leikin lastentarhasas 5-6 vuotiaan samoja leikkejä -60 luvun lopulla.

Tässä alla taas näitä Tepon juttuja ketkä ei ole facebookissa. Monet voi olla uusintojakin ja en jaksa tarkistaa kun näitä facessä jaetaan senkuin jaa vaikka kuinka paljon.

Tosikot ja huippuälykkäät jos pahoittaa mielensä totuuksista on paras kun menette töissä sinne hiekkalaatikolle tuttipullonne kanssa.

Ei kommentteja: