THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Tilasto kikkailua

Kumma kun työttömät ja muut aivot omistavat tajuaa että nää työttömien tilastot on pelkkää propakandaa ja valhetta pitkälti mitä monet mediat jakaa kuten neuvostoliitossa uutisia, toisaalta työllistäähän se kovapalkkaisia paljon miksi pelleilyt jatkuu vuodesta ja vuodesta toiseen.

Tässä pari kirjoitusta netistä ja IS T. Muhonen on hyvä kun kirjoittaa asiaa aina ja on perillä kaikesta jota kehuttu paljon netissä kun monet toimittajat kirjoittaa puuta heinää yleensä eivät ota selvää asioista ja ovat pihalla kuin lintulauta työttömien asioiasta kun 5 vuotias lapsi lastentarhassa vaikka mie olin.

Olen miettinyt vuosikymmeniä miten tyhmät pärjää pienellä rahalla ja viisat ei pärjää milään rahalla eli palkalla, joku tässä yhtälössä mättää koska luulisi viisaitten pärjäävän vähällä ja tyhmät vaatis paljon rahaa taas ;-) ;-) ;-)

Ja muistakaa käydä varmuuden vuoksi tsekkaamassa sitä www.mol.fi ja onko cv netti voimassa (4kk max), eipä muuta nyt ja jokainen karenssi on pahasta aina joka voi tuhota täysin monien elämän. Ja umpi porvareita ei kiinnosta kirjoittaa ja ajaa yhtään työttömien asioita olen vuosikymmeniä huomannut että oma ja tietyn piirin hanurit vaan kiinnostaa kyllä :-(

Kommentti: Sipilän hehkuttama työllisyysihme on harhaa – näin työttömiä katoaa tilastoistaTässä kommenteista otin alusta yhden miten umpi idiootti kirjoittanut tuista ja kenellä on aivot vastas samalla mitalla. Mistä näitä pölvestäjä riittää ja onneksi saavat takaisin tekstiä ja totuuden heti somessa ja netissä. Tuet kelpaa voi helvata varmaan joku 5 vuotiaan tasolle jäänyt kirjoitti tämän tuista, eikö näitä saa pakkohoitoon oikeasti :-(


Lue tästä alta lisää ja koko artikkeli joka et ole facebookissa eri työttömien ryhmissä tms. ja twittereissäkin jaan näitä kyllä.

Lähde : http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005384055.html

Tämä lisäys vielä tähän kun tuli samaan aikaan julki.

Simsalabim

Pääministeri Juha Sipilä tekee hypnoottisen eleen ja lausuu taikasanat simpspimpala salami-salsa-lambada. Yleisö on hämmästynyt ja media kertoo ihmeestä: työttömyys laskee ja hallitus on saavuttamassa tavoitteensa. Ei tätä nykymenoa enää muuten voi kuvata kuin ihmeenä tai taikatemppuna.

Ja luultavasti tänäänkin joku ministeri rehvastelee työllisyystavoitteen toteutumisella. Amatööritaikurit eivät usko, että temppu on paljastettu.


760 euroa kuussa jopa puhtaana käteen – uuden tuen suosio hiipui heti alkuunsa


Kesäkuusta lähtien 61 vuotta täyttäneet pitkäaikaistyöttömät ovat kuuluneet uuden eläketuen piiriin. Kaikki tuen piiriin kuuluvat eivät sitä ole kuitenkaan hakeneet. Kela tiedotti maanantaina, että ”Lex Lindströminä” tunnettua eläketukea oli elokuun loppuun mennessä hakenut 4 389 hakijaa ja se on myönnetty noin 3 200 hakijalle. Onko siis yli 60-vuotiailla työttömillä toiveissa löytää töitä vai mistä on kyse?

Lue tästä alta lisää.Ei kommentteja: