THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 19. syyskuuta 2017

Toiset maksaa jo työnteosta


Sosiaaliapalvelua työntekeminen, vmp suomeksi.

Tästä juteltu jo niin kauan mten sikoja suomeksi on monet ihmiset että itse haluavat työstä palkkaa mutta toisten pitää jo maksaa työnteosta. Ei tämä ketään yllätä kun jo töissä 25 vuotta sitten huomattiin valtion&kunnan töissä minkälaisia on yllättävän monet "ihmiset" ja kummasti ne ovat johto/päällikötasolla vielä paljon lukeneet etupäässä :-( 

Toisethan saa jo suomessa heti turpaan mitä kuulen juttuja kun eivät uskalla mennä viikonloppuisin kunnissa eli kyykyttäjät baareihin tai ravintoloihin ja eihän tämäkään voi ketää yllättää kun taas yksi kertoi pikku kunnasta että karmeita sikoja toiset että itse imuroivat rahaa ja toiset on ilmanpalkkaa töissä karenssin uhalla jopa.

TUUSULAN kunta maksaa monelle kehitysvammaiselle työtoiminnasta kahta euroa päivässä. Samoilta päiviltä kunta perii vammaiselta viittä euroa ruokailusta, joten käytännössä vammainen jää järjestelyssä tappiolle.

Asian Tuusulan Facebook-ryhmässä esille nostaneet kuntalaiset pitävät tätä epäoikeudenmukaisena. Näin vammaiset itse asiassa joutuvat maksamaan siitä, että he käyvät töissä.

Kunta puolestaan perustelee käytäntöä sillä, että työtoiminta ei todellakaan ole työtä vaan sosiaalipalvelu. Ja sillä, että näin tekevät muutkin kunnat.


Samaa paskaa kun monet on kuntien kirjastoissa ja ties missä töissä ilman palkkaa tai seurakunnissa ja toiset saa jopa yli 100 000€ vuosi palkkaa vieressä. 

Sitten ketä tiedän on vaikka kunnissa it-tukena niin kaikilla on v-käyrä tapissa kun joutuu johtajien/päällikköjen huoneissa käymään, ei kaikki nyt ole pahviaivoja mutta liian moni jota ei monet edes ymmärrä ja karmeita selityksiä vaikka suurin osaa sentäs palkkaakin joka on täyspaska liian monella suomeksi :-(

Sitten monet näistä kyykyttäjistä on monissa kunnissa urheiluseuroissa ja monet taas boikotoi ja lapset sekä nuoretkin monia seuroja vaikka ihan Lappeenrannassa tehty vuosikymmeniä ja nämä karpaattien nerot toiset ei tajua tätä kun miettivät vaan omaa itseään sanoi isäkin aina.

Lue tästä lisää.

Lähde : http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005368603.htmlEi kommentteja: