THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 18. syyskuuta 2017

Te-toimiston toiminnoista totuuksiaOlen ollut alle kaksi viikkoa työttömänä, mutta työnhakuni lakkasi jo – te-palvelun kikkailu tekee työttömäksi ilmoittautumisesta sietämättömän vaikeaa

Jokainen työtön on vaarassa menettää etuutensa, jollei huomaa ilmoittautumisen vaativan tuplailmoittautumista.

HALLITUKSEN kaavailemat työttömien aktivointi­toimenpiteet kohtelevat työttömiä epäoikeudenmukaisesti. Olen ollut alle kaksi viikkoa työttömänä. Sappeni kiehahti, kun huomasin, miten jo työttömäksi ilmoittautumisesta on tehty sietämättömän vai­keaa.

Sähköisessä te-palvelussa oman työnhaun päivittäminen ja työnhakijaksi ilmoittautuminen ei enää riitä, vaan jokainen työtön on vaarassa menettää etuutensa, jollei huomaa ilmoittautumisen vaativan tupla­ilmoittautumista.

Ilmoittaessaan itsensä työttömäksi kansalainen on alle­kirjoittanut sähköisessä palvelussa, että hän on työtön eikä tiedossa ole muutosta elämän­tilanteeseen. Lähettäessään työnhakunsa hänen tulisi kuitenkin lukea erityisen tarkasti te-toimiston tiedoksianto, jossa kerrotaan, että työnhaku tulee uusia. Kohdallani se olisi tullut uusia neljä päivää siitä kun olin ilmoittautunut palvelussa.

Tässä alla on lisää linkistä ja nää touhut on niin sairaita että ei näit voi keksiä kuin palkkaa saavat sairaat ihmiset joita on joka kunnassa jotka ei itse ymmärrä koko asiaa tai ei niitä kiinnosta kuin oma hanuri on totuus. Sitten monet sanoo tämä on työni, kun itse ja muut sanois lopputilinkään uhalla ei tehtäsnäin mutta tekihän Hitlerikin natsi alaiset mitä vaan rahan eteen.Olkaa valppaina ja mie olen tai yritän olla yhteyksissä joka paikkaan myös ja miusta ihmisten perustulolla ei ole leikkimistä ja koko karenssi systeemi pitäs lakkauttaa koska miksi tuhota ihmisten elämät että saa ruokaan rahaan  ja jos joku sanoo tuet on kovat on sairas oikesti ja täys paskan lässyttäjä joita kyllä riittää.

Ei kommentteja: