THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 30. syyskuuta 2017

Hitler haastattelee työttömiä

Hyvää lauantaita, 
Hitler haastattelee työttömiä mistä homma lähti, pitäs työministerin pikkuisen miettiä mitä laukoo suustaan ja monen muunkin joka on kansanedustajana etenkin ja vielä ministeri. 

*************************************************************************

Kansannedustaja Hanna Marin seinältä tämä.

Työministeri Jari Lindström (sin.) vastasi kysymykseeni ja pahoittelee puheitaan. Kiitos siitä! Asia koski hänen puheenvuoroaan eduskunnan kyselytunnilla, jossa hän totesi, ettei "pitkäaikaistyötön ole ainoastaan työtön vaan hänellä on paljon psykososiaalisia ongelmia". Jokaiselle meistä sattuu mokia ja uskon, että kyselytunti on ministerille kova rasti.
Toivottavasti hallitus suhtautuu vastaisuudessa myös työttömiin inhimillisemmin. Jokaisen elämään mahtuu erilaisia vaiheita. Silloin, kun menee huonommin tulisi auttaa ja tukea, eikä entisestään vaikeuttaa elämistä.
Näin vastasi työministeri Jari Lindström, kun hänen blogikirjotustaan kommentoitiin kertomalla mitä minä olen sanonut työvoimapolitiikasta. Olenhan minä sanonut siitä paljonkin, ja sanon vielä lisää. Ideologiaan palaan sitten lopuksi.

Lue tästä alta lisää tästä blogista.


HITLER kuuli tästä ja sanoi heti vastineen.

 Hitler haastattelee työttömiä Tämä on jostain facebookista eikä Tepon tekemä


Ei kommentteja: