THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 30. elokuuta 2017

Arin kurjat nuoruus vuodet - Vapaaehtoistyö ei estä työttömyysetuuden saamista ja muuta kivaa -


Miettikää ensin ihminen tekee töitä viikon palkattomiatöitä työmarkkinatuki + 9€pv ja saa siintä noin 750€ käteen rahaa sekä joutuu hakemaan tukia jotta elää. Sitten vaikka kunnan johtaja on naamapokerina ei ole varaa palkata mutta minä minä minä haluan 12500€/kk brutto palkkaa koska tähän on varaa koska olen minä minä henkilö ja voi elää halvemmalla koska olen tosi viisas ;-)

Itse en ainaskaan tee tässä maassa enää yhtään vapaaehtoistöitä ja tehkööt viisaat narsistit tätä. 

Tämmöisiä sairaita juttuja kun töissä katsoit vuosikymmeniä mitä kovapalkkaiset pohtii ajan kuluksi että saako ihminen tehdä vapaaehtoistöitä tai muuta teki mieli aina lähteä ulkomaille karkuun ja surin osa paskapalkkaisa teki näin aina että nopeasti vaikka Viroon tai Venäjälle jos ei muuhun rahaa.

Tarkoituksena on, että työttömällä työnhakijalla olisi vastaava mahdollisuus osallistua vapaaehtoistyöhön kuin esimerkiksi työssä käyvällä.


Postin kiitos sanomalehdenjakajalle 33 vuoden työstä: palkasta pois 60 prosenttia

Petteri Goltzin palkka romahtaa noin 2 400 eurosta arviolta noin 900 euroon, kun Posti vaihtaa jakajien työehtosopimuksen syksyllä.
Tämä tiedetty ja isäni Martti Vehkanen on ollut eniten suomessa ollut postimies ja vielä samassa työpaikassa Lauritsalassa. Tätä ennätystä ei tule rikkomaan kukaan koska meni veljelleen kysymään postista Lauritsala töitä 17 vuotiaana ja virkailija sanoi jos ei se halua saisit töitä tai molemmatkin silloin mutta Pentti meni UPM jossa pappani toinen oli ollut hevoskuskina, isäni sanoi jonka kanssa juteltiin paljon ennen äitinkin kanssa että hän vasta 17vuotias eikä 18 vuotias, virkailija sanoi millois täytät 18 vuotta, isäni sanoi no kahden viikon päästä ja sanottiin pidetään salassa tämä että pääset heti töihin ja sille jäi. Mie tämän tiesin aina ja muutakin mutta en kerro romaania.
Tässä isäni haettiin postin toimesta limusiinilla Lappeenrannasta Helsingin Finlandia talolle vuonna 1993 kun pääsi eläkkeelle ja Pekka Vennamo antoi jonkun jutun, miulla on valokuva albumi kaikesta tallessa kyllä.


Tässä Tobias pappani isän pappa ja Iso-Veikko hevonen yhdessä, mie kyllä otin selvää jo lapsesta asti kaikesta jotta ei jää kun sitten tulee vanhemmille kuolema ei jää mitään kysymättä. Näillä saavutuksilla ei päästy mihinkään mutta kiva rauhallinen pappa oli ja antoi kolikoita joskus ja olin aivan onnessani kun paritalossa asuttiin ja yksikin kolikko tuntui silloin hienolta kun ei sitä rahnoo ollut . 


Mitä tiedän monet etenkin yli 50 vuotitaa on olleet niin kyrpiintyneitä postiin että ottaneet itse lopputilin hermojen takia eli aivan samaa mitä oli tele/sonera jne ;-) Mie itse olin ammattiliittoon varmaan satoja kertoja yhteyksissä aina ja aina voitin kaikki kun yritettiin kusettaa ja Vennamon Pekkahan se teki miulle Pietariin -90 luvulla erikois työsopimuksen että miulle maksetaan joka minuutilta palkka on työmatka Moskovavaan tai Pietariin tai Kainuuseen milloin vaan. 
Tämä oli hienoa koska jos tehdää töitä siintä pitää maksaa eikä vaan leikkiä klovnia. Joskus meni yllättäen kun ei voinut olla hälyjä Pietarin konttoriin kun yksin vain tiesin että miulla hälyrahat ja kaikki olen suomessa tai pietarissa asuin myös kun monasti kävin konttorilla jne.
Lähde : https://yle.fi/uutiset/3-9800860

Postin johtajilla kovat palkat - pääministerikin kalpenee

Iltalehden selvityksen mukaan ainakin kymmenkunta Postin johtajaa ansaitsee enemmän kuin Suomen pääministeri. Työntekijöidensä etuihin kustannussyistä heikennyksiä ajavalla Postilla on useita kymmeniä kovapalkkaisia johtajia.

Tätä tämä sikailu on ja tulee olemaan aina.


Ei kommentteja: