THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 7. syyskuuta 2017

Hippaleikit jatkuu

On tämä tavan paska maa ja kansa monine kusipäineen jotka sanoo teemme töitä kun kiusaavat toisia aika ihmisiä kuin oltas lastentarhassa, vmp sanon mie ja otin moniin toimittajiin jo yhteyksiä vittuillessani että milloin mie olen uhrina niin saadaan säpinää elämään sitten kuten 5 vuotta radio ohjelmaa myöten ja a-studionkin tallenteet tulee miun kanavilta kaikki koko suomessa.

Laitan taas kaveriltani managerina juttuja ja milloinhan miun pakotetaan, odotan koska media on valmiina ja mie etenkin puolustamaan ihmisiä enkä tarvia palkkaa tähän edesja TEM ja kaikki monet eri tahot tietää.


Ei kommentteja: