THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 2. syyskuuta 2017

Rip Kirpy ja it-neuvoja sekä helmi radio

Huomenta ja hyvää lauantai aamua,
Kun tässä laitoin pari IT-alan neuvoa niin kun yksi kysyi taas facessä mistä saisi ohjelmia ilmaiseksi että miten muutamassa sekunnissa tai kymmenessä sekunnissa teen kaiken mikrolla.

Lisäys 2.9.2017 klo 9.55 Sähköpostiin tein suodattimen yhdelle mutta en sano muutakuin se on mies henkilö miksi on toistaiseksi automaattinen vastaus toiminto mailissa koska kenellä ei ongelmia ne näen suoraan AINA ja muuallakin on suodattimia kun täysin ventovieraalta ihmiseltä tuli viestejä miulle  toisesta ihmisestä josta en sano koskaan mitään kun en vastaa tämmöisille tuntemattomille toisista ihmisistä vielä jotka tiedot salaisia koska olen 110% rehellinen mitä toiselle luvannut enkä jaa salaisia tietoja koskaan, tämä ei ole koskaan ollut edes facebook kaverina. Ja kuka tietää salaisen vaikka puhelin numeron ei jaa sitä koska taas olen kusessa jos joutuisin jonkun yhden tuntemattoman miehen takia vaihtamaan sen vaikka voin estää senkin mutta silti.

Jos lupaan jotain silloin itse olen rehellinen vaikka supo, fbi, kgb kysys mitä vaan. piste.


JA TÄSSÄ BLOGISSA ON JATKUVA KOMMENTOINTI ESTO.

Joku poltti kerran joku vuosi sitten päreet kun sanoin miulla voi olla montakin facebookia auki eli pystyn kirjoittamaan eri paikkoihin lähes samaan aikaan kun vaihdan vaan ikkunoita tai monitoria vaikka toisessa olisi twitteri jota en kyllä käytä vaan voin lukea vain. 
Se sanoi eihän tuo ole mahdollista, sanoin tottakai on kun on pari monitoriakin tässä edessä ja tv:n voin ottaa ison vielä käyttöön mutta ei tarvetta, se suuttui totaalisesti ja haukkui miut kuin olisin rikollinen :-(

Sitten kun jaan ja yritän antaa linkkejä, neuvoja työttömyydestä niin jokainen kai ymmärtää että teen kaikkea vapaaehtoisesti vaan netissä mitä jaan jotta ihmiset saisi ohjeita sekä apuja jotta välttyisivät karenssilta, huuhaa kuntouttavilta töiltä joista voi tehdä myös oikeusasiamiehelle ja aluehallintovirastoon kantelun ja täältä löytyy vuosien varrelta paljon kaikkea sekä valtavastasti oikealla on muiden blogeja, Tiedän vaatii valtavasti lukemista mutta kaikki ei aina tule kuin manulle illallinen niin pyrin auttamaan tottakai mutta en voi venyä loputtomiinkaan aina jos olen hiljaa joskus tai voin olla loppuelämänkin hiljaa koska ei tämä ole työtä kun ei saa palkkaa.

LISÄYS : Lisäsin tohon oikealle helmiradio linkin jota en tiennyt kunnes sain  "ystävältäni" ja tulee kasarimusiikkia jonka voi laittaa soimaan taustalle jos selaa tätä blogia kauan niin ei syrjäydy yhteiskunnasta. HYVÄÄ SYKSYÄ KAIKILLE vaan.Olen miettinyt jos olisi tämmöinen kolmen monitorin juttu mutta en halua koska töissä sain vuosikymmentenkin aikana aivan tarpeeksi IT-kurasta että nämä kaksi riittää ja läppärin 15,2" näyttö 21" ison monitorin rinnalla on todella hyvä ja auttaa monasti tosi paljon.
Mutta pitäs olla pöytäkone jossa erikoisnäytönohjain. Läppärissä on nyt HDMI vain yksi liitin jossa iso monitori kiinni mutta onhan niitä jakajia ja kaikkea.Eli mistä saa niitä ilmaisia ohjelmia.

Tässä helpoin linkki ja tiedän kaikki ei ymmärrä Englantia niin siksi laitan helppoimman vaihtoehdon jossa on ohjeita ja selitetty ohjelmista kaikkea joka hyvä. Näillä alla olevilla linkeillä pääsee todella pitkälle 99% ihmisistä ja sitten vaan asentamaan ohjelmia ja opettelemaan koska ei muuten opi, tiedän hermot voi mennä ja menee monilla mutta on ne miullakin mennyt kymmeniä tuhansia kertoja pelkästään ex-töissä aivan eri vaikeusasteen ongelmia selvittäen.

Parhaat ohjelmat - ilmaiseksi!

llmaisohjelmat.fi sisältää vain parhaita ilmaisia tietokoneohjelmia ja verkkosovelluksia. Ohjelmat ja sovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi. Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät.Sitten vielä tämmöinen.


Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: