THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

TE-Toimisto kehuja virkailijalle - Automaattilausunto: Työmarkkinatuen maksamisen keskeyttäminen

Kirjoitetaas vähän positiivisiakin asioita eikä vaan negatiivisia aina.

Laitan tänne myös tiedoksi kaikille jos tästä olisi apua koska yksikin karenssi on huono. Ainaskin jos noudattaa annettuja tehtäviä jotka laaditaan. Enkä tykkää tekaistuista karensseista myöskään.

Sain 2.10.2014 Te-toimistolta automaattisen lausunnon että työmarkkina tukeni on katkaistu käsittelyn ajaksi. Tämä tulee uuden atk-ohjelmiston kautta "toisille" automaattisesti ja en tiedä tarkkaan miten systeemi pelaa. Ja ilmoitin tästä heti privana thtry pj. kun en ollut kuullutkaan edes tämmöisestä "automaattilausunnosta".


Sitten tekee selvityksen te-toimistolle, tämän voi tehdä www.mol.fi sivuilla kun kirjautuu pankkitunnuksilla sisään jne. Tai sitten paperilla joka tulee postissa jonka toimittaa te-toimistoon määräaikaan mennessä joka miulla oli 15.10.2014 mutta tein tämän aika nopeasti netissä itse.

Sitten mollissa lukee että te-toimisto ottaa yhteyksiä 15.10.2014 miun tapauksessa. Kun ei kuulunut klo 11.10 yhteyden ottoa soitin aktiivisena itse ja todella ystävällinen virkailija joka kirjasi kaiken ylös jotka vielä tarkistin heti mollista. Tiedän että suurissa kaupungeissa on mahdotonta jopa päästä puhelimella läpi kun jopa 16 000 ihmistä on te-toimiston listoilla muistaakseni Tampereella näin esimerkkinä.

Olin varautunut myös menemään te-toimistoon varmuuden vuoksi tai periaatten vuoksi myös. Tämäkään ei välttämättä onnistu suurissa kaupungeissa koska työttömiä on te-toimison kirjoilla niin valtavasti Suomessa, ja niin on Euroopassakin sekä koko maailmassa työttömiä aivan hirveesti.

Eihän työttömyys ole ongelma vaan onko rahaa olen aina sanonut.

Tässä mollista kirjaus, en tietenkää laita kaikkia kirjauksia.

Työnhakusi on voimassa. TE-toimisto ottaa sinuun yhteyttä 19.12.2014 jälkeen.

Lausunto: 02/0A1
Työttömyysetuuden maksamiselle ei ole työvoimapoliittista estettä 01.10.2014 - .
Perustelut
Kumotaan aiheettomana 1.10.2014 annettu lausunto 02/0F1.

Laitan aiheesta pari satunnaista linkkiä täältä. Toiset on todellakin aivan pihalla monista asioita niin nuoret kuin vanhemmatkin. Toivottavasti jostain teksteistä, linkeistä olisi edes jotain hyötyä jollekkin.Lukekaa vaikka tätä jos haluatte paremmin olla perillä asioista ja oikealla alempana on muitakin linkkejä.Ei tällä kertaa näin että ei aina negatiivisia uutisia. Hallitsen kyllä negatiiviset uutiset myöskin ;-)


Ei kommentteja: