THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 16. syyskuuta 2017

Mentalisti Pete Poskiparta imatralla myös 19.12.2017

Pientä mainosta väliin ja Pete sanoi twitterissä että kaikki mainos on hyvää kun yritän aina kysyä monilta ja kesto mainokset on erikseen eli tänne menen 100%.

Täältä löytyy lisää tietoja.
Lähde : https://www.mentalisti.fi/

Tässä jotain videoita myös tänne mistä on kysymys kun nuorena 10-20 vuotta tein taikuri temppuja ihan harrastuksena ja tilasin valtavasti kirjoja silloin ja kaikke mitä köyhänä sai. Los Angelesissa vuonna 2002 kun kierisin maailmaa yksin 8kk menin heti taikuri liikkeeseen ja en sano muuta koska olen huijannut 15 vuotta monia mutta en kerro mistä on kyse.


Mentalisti Pete Poskiparta - Mielenkääntäjä


Lähde : https://www.youtube.com/watch?v=Cye8XB0FcTU

Mentalisti Pete Poskiparta - Mielenkääntäjä. Vieraana Sara Sieppi

Lähde : https://www.youtube.com/watch?v=P0ohJaQoNG4

Lähde : https://www.youtube.com/watch?v=cn8VJR6iah4

Pete Poskiparta Sarasvuon vieraana
Lähde : https://www.youtube.com/watch?v=jk6HQUlJhRU

1 kommentti:

Ari Vehkanen kirjoitti...

Kommentointeja voin vaan mie tehdä koska tukehduin vuosia sitten valtavaan roskaposti määrrään ja ihme miksi toiset lukee tätä kun en ole bloggari edes, no jos joku saa iloa se on hyvä tähän paskaan elämään ;-)