THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 1. syyskuuta 2017

IT-alan peruskurssi valokuvista netissä ja sosiaalisessa mediassa - Fonecta caller

Kun tätä kuraa tulee ja tullut it-alasta vuosikymmeniä niin tässä pieni kurssi jotka aivan pihalla kuin lintulauta monista asioista.

Joku jakaa vaikka netissä vaikka facebookissa kuvan, Toiset luulee voi helvetti ai sie olet tossa ja mie nauranut vuosikymmeniä että paskat että toihan on aivan toinen.

Tässä esimerkki kuva vain yksi että kaaduin pyörällä, etenkin miehet sanoo voi jeesus olet nätti kuvassa ja hyvin tehty kuva ja otos.


1. Klikkaa ensin kuvaa, paina hiirellä oikeaa nappia
2. Hae kuvaa (google)
3. Saat yleensä vastauksen
4. Kim Kardasian kuvassa
Aikaa meni ehkä 2-10 sekuntia vain eikä tarvia olla ruudin keksijä jos miekin tajunnut nämä vuosikymmeniä ilman it-alan koulutusta. Jos kuva ei näy netissä sitten voi olla privaatti kuva jostain suojatuista foorumeilta tai mistä vaan henkilökohtainen jopa mutta "ammattilainen tajuaa tämänkin nopeasti" tai osaa päätellä vaikka olisi hiljaa. 

Toisaalta tästä voitas ottaa pää pois niin silti netti osaa heti etsiä monasti jep jep kun vituttaa kun toiset luulee olen utelias ja kyttääjä, toiset lapsetkin tajuaa tämän mutta ei monet huippu älyköt  On muitakin nopeita tekniikoita jossa ei mene kuin sekunteja ja wolaa mutta tämä tästä.

Otin screen copyn 2 sekuntia ja pää pois ja toi HYPE mainos. Volaa tässä alla heti toinen otos.Lopputulos sama. Olen varmaan pilannut miljoonien elämän nyt mutta kun alkoi kyrpee niin teen rehellisesti sitten ohjetta ja neuvoja vähän vain.


Eli ei nämä vaadi kuin 1-10 sekuntia aikaa jos tietää vaan mitä tekee.

On muitakin systeemeitä nopeasti mutta opiskelkaa ja lukekaa koska netissä on vastaus kaikkeen jos kanootissa on vähänkin palikoita.

Moni sanoo mistä tiedät kuka soittaa, voi äiti, paitsi jos on salainen numero tai vastaava ei tiedä fonecta vaikka. Itselläni Androi puhelin joka nykyään yleisin mutta ei väliä.Asennat vaikka tämän fonecta caller ohjelman puhelimeen ja volaa, ei vaadi ruudin keksijän taitoja taaskaan ja menikö kauan aikaa, no eipä mennyt.


Ei jaksa tällä kertaa neuvoa muuta koska it-alan töissä sai jo tarpeeksi monista asioista vuosikymmenten aikana kun monille piti rautakangella pitää vääntää asioita ja silti ei mennyt päähän mikään.

Sitten monasti kysytään mikä virussuojaus miulla. Miulla on Avast koska en halua maksaa mistään koskaan. Ei kommentteja: