THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

MONI NUORI KOKEE ITSENSÄ KAKKOSLUOKAN KANSALAISEKSI - MISSÄKÖ VIKA


Tottakai yhteiskunta on ihanne kokkareille ja porvareilla kuten natsi saksakin että kärsikää köyhät ja uus liberaalit nuolee toisten hanureita että taas uusi nimike töissä;-)

No avaampa taas tän turpani omalla tyylilläni eli monissa työpaikoissa on umpi kaheleita johtajiasekä vino pino jonnin joutavia päälliköitä miksi näin edetään eli ne ei näe kuin oman ja tietyn hanuri piirin eikä kokonaisuutta on totuus ja ketään kiinnosta orjat ja paskapalkkaiset koska se tulos. On poikkeus firmojakin onneksi mutta sinne haluaa kaikki töihin taas kun monista lähes 70% töistä ainaskin jokainen paskapalkkainen lähtee heti pois tilaisuuden tullen, ai eiks näist saa puhua suoraan ;-)

Kaikki asiat tehdään tarkoituksella että tänne kovempipalkkaisille lisää joka on toisilta pois kun ei ole suomi 100v mitään yhteyshenkeä vaan minä minä minä henki joka johtaa kaaokseen kuten CCCP ja DDR mutta kokkarit ja porvarit äänestäjät etupäässä haluaa tätä että hai hitler eikun "hei, meillä on unelma koska me tienataan tällä, fantastista" ja me kusettavat olemma parhaita veronmaksajia, voi tuttipullo ja leikkikenttä :-(

Ja sitten paskaläjät ja koulutus firmat  lässyttää sontaa että tulkaa kuntoutukseen nuoretkin ja työkokeilluun kun ihmiset haluaa töitä jossa maksetaan palkkaa jolla tulee toimeenkin. OIKEA SUOMI 100 VUOTTA sikojen valtio täynnä satoja tuhansia kusipäitä on totuus ja jokainen kunta pitäs haastaa oikeuteen ja mitä tekee kunnan johtajat ja päälliköt, no ei mitään koska ei ketään kiinnosta kuin oma perse ja oma etu ja alaiset olkaa turpa kiinni että meille paljon palkkaa mutta ei muille kaikille koska olette paskoja ;-) ;-) ;-) 

Afrikkassa paviaanitkin tajuaa mistä on kysymys. Tonne vaan kieli niin nimike ja palkka ja asema on turvattu jos pystyy tähän ja valtavamäärä pystyy tähän ja tietenkin pitää leimata puolu passi varmuuden vuoksi että fantastista olen kehityspäällikkö vaikka esimerkkijä tai paskalaitoksen johtaja DI pitää mainita aina kun normaali ihminen ole vitunkaan kiinnostunut josta DI, INSSi tms. titteleistä. Appeleen Steve Jobskaan ei ollut mitää koulutusta ja olisi suomessa täysin nolla ja toisaalta kuka rakensi ensimmäinen internet yhteyden yksin Venäjältä ulkomaailmaan, mie mulkku mutta ilman koulutusta ;-) ;-) ;-) Hyvää yötä ja päivää tittelin kipeille.

TIETOISKU : esim. 30 vuotta sitten nuoret sai töitä ja töistä sai oikeuden mukaista palkkaa ja arvostusta jota ei nykypäivän monet valopäät tajua ja palkalla tekikin jotain, 18v kun olin postimiehenä ja normi palkka jolla sain säästettyä rahaakin ja monet kaverit oli kunnalla kuka tehtaalla ja se RAHA ELI PALKKA TOI TURVAA ELÄMÄÄN SEKÄ ITSE TUNTOA JOKA TÄRKEE PSYYKKISESTI ELI MINÄ OLEN HYVÄKSYTTY EN PASKA TÄÄLLÄ jota nää nykyajan persepaviaanit  johtaja/päällikö armeijineen ei ymmärrä siis liian monet ei tajua miksi ihmiset ryyppää, käyttää huumeita, syrjäytyy, ei kuntoile, tulee ongelmia voi hellan jestas kyllä joo yhteiskunta kehittyy eli mennää täysin perse edellä puuhun.

Ote MadVentures kirjasta: "Kun noilta reissuilta palaa, sitä huomaa, miten uskomaton mesta tänne on rakennettu.""Mikä?"kysyn."Hyvinvointivaltio. Ja miten järjettömällä tavalla sitä revitään alas! Kun on kontrastia kaatopaikkaan Phnom Penhissä, niin sitä kelaa,miten hyvin täällä on pullat uunnissa. Ja sitten oikeistovoimat repivät alas hyvinvointivaltiota, joka tänne on - uskomatonta kyllä -saatu rakennettua. Taas mennään perse edellä puuhun."
Etsivän nuorisotyön tekijät kertovat, mitkä ovat vaikeuksissa olevien suomalaisten nuorten suurimmat ongelmat – ja mikä heitä voisi parhaiten auttaa.

Suomessa niillä nuorilla, joilla menee hyvin, menee oikein hyvin. Mutta niillä nuorilla, joilla on ongelmia, on aiempaa vaikeampaa. Nuorten tilanteen kahtiajako selvisi, kun Inhimillisiä Uutisia selvitti, millaisia ongelmia Suomen nuorilla on ja millaista apua he tarvitsevat.

Haastattelimme eri puolilla Suomea toimivia etsiviä nuorisotyöntekijöitä, jotka kohtaavat päivittäin työkseen alle 29-vuotiaita nuoria ja yrittävät ratkoa heidän ongelmiaan yhdessä nuorten kanssa. Sähköpostilla tehty kysely lähetettiin 306 kuntaan. 60 etsivää vastasi. He toimivat 77 kunnan alueella. Vastauksia tuli kattavasti Inarista Helsinkiin.

”Ehkä yleisin pulma on se, että moni nuori on sisäistänyt ajatuksen itsestään jotenkin muita huonompana, kakkosluokan kansalaisena. Kahtiajakautuminen huolestuttaa”, Kokkolan etsivän nuorisotyön koordinaattori Pirita Kylmä sanoo.

Lähde : http://www.inhimillisiauutisia.fi/moni-nuori-kokee-itsensa-kakkosluokan-kansalaiseksi/16871837?utm_source=facebook&utm_medium=some&utm_campaign=iu_brand_21092017&utm_content=link_post_nuoret

Ei kommentteja: