THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Nollauutinen perstuntumalta - osallistavaa sosiaaliturvaa - karmeeta paskaa tiedossa lisää suomeksi

Mainostan täälläkin tätä kun joskus 7 vuotta sitten kysyin lupaa jotta saatas lukijoita facebookkiinkin ja Sakun blogi räjähtikin täysin joka hyvä, suomen lähes ykkös blokiksi, hienoa.

En jaksa itse kirjoittaa mitään mutta mitä tällä työministerillä liikkuu päässä ja hallituksella miettii varmaan miljoona suomalaista oikeasti. Aivan kun asuisi mielisairaalassa ja touhut kuin lastentarhassa aika ihmisillä.

Ja osallistuva sosiaaliturva eli jos on töitä toiset saa palkkaa ja toiset korvauksen, itse saan 630€/kk käteen yksin asuvana työmarkkinatuki+asumistuki ja tässä kaikki korvaukset tässä umpi hullujen maassa. VMP tässä maassa tehdään.


Nollauutinen perstuntumalta

En tiedä halusiko Yle eilen antaa tukea ryöpytystä saanelle työministerille ja koko hallitukselle, mutta ajatus ei ole kaukana. Illan pääuutisissa kerrottiin, että alustavat tulokset työttömien pakkohaastatteluista ovat myönteisiä. Tälle väitteelle ei kuitenkaan saatu konkreettista katetta. Saatiin vain ministeriön virkamiehen ja ministerin sana siitä, että näin on.
Ensimmäiseksi haastateltiin työtöntä, joka oli saanut työpaikan omien verkostojensa kautta ilman Te-toimiston myötävaikutusta. Todella hieno asia, mutta mitä tekemistä sillä on näiden haastattelujen kanssa, joihin tämä henkilö ei edes osallistunut? Eikö maasta löytynyt yhtään sellaista, joka olisi saanut työpaikan haastattelun ansiosta?
Sitten ministeriön virkamies kertoi, että tutkittua tietoa haastattelujen hyödyistä saadaan vasta parin vuoden kuluttua. Tällä hetkellä kuitenkin on viitteitä saadusta hyödystä. Siis pelkkiä viitteitä, mutta ei mitään tutkittua tietoa. Virkamies oli huomannut heti haastattelujen alettua työttömyyden laskevan eniten niillä alueilla, joilla haastateltiin eniten.
Ja sitten tietenkin itse ministeri sanoi, että kyllä kannatti ja kyllä kannattaa jatkaa. Pelkkä ministerin toiveajattelu riittää uutisointiin.
Lue tästä alta lisää hullusuomi 100 vuotta koska nää touhut on umpi sairaita tässä maassa.


ESS: Hallitus aloittaa osallistavan sosiaaliturvan kokeilun työttömillä – perustulokokeilu ei laajene

Suomessa aletaan kokeilla ensi vuoden alussa niin sanottua osallistavaa sosiaaliturvaa, uutisoi Etelä-Suomen Sanomat.
Kokeiluun valitaan pitkäaikaistyöttömiä ja toimeentulotukea saaneita, joita Kela ohjaa käyttämään kuntien palveluja.
Osallistavassa sosiaaliturvassa tuen saamisen ehtona on osallistuminen itseä, yhteisöä ja yhteiskuntaa hyödyttävään toimintaan. Haluttomuus osallistua tiputtaisi henkilön toimeentulotuen perusosan suuruiselle passiivituelle.
Lue tästä alta lisää.

MIKSI HAKEMUS EI OLE SUOMALAISILLE MYÖS

Lopuksi päivän paras vaikka en ole rasisti, tämmöisiä palkkoja luvassa mutta ei suomalaisille. Tässä kesällä yksi noin 57 vuotias 30 vuotta it-alan töitä tehnyt sai kunnalta töitä it-helpparista alle 2000€/kk aivan, ei päässyt palvelin tiimiin vaan kaverin poika pääsi 25v ;-) Kaikki tajuaa haluaa vaan eläkkeen nopeasti ja pois suomesta ;-)

Sitten samalla suomalaiset on palkattomissa töissä joista toiset saa palkkaa ja toiset työmarkkinatuen + 9€/pv kulukorvauksen ja moni ei tajua myöskään että asumistuki voi olla 0€ vai 500€ myös koska jokainen tuki on tapaus kohtainen, sekä ei kaikki saa toimeentulotukea monet lukeneet ei tajua tätä koskaan. Maa on täynnä umpi kyrpiä sanon näin suomeksi kun monet ei tajua perusasioita edes.


Ei kommentteja: