THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 9. toukokuuta 2014

Yhdyskuntapalvelusta

Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi aloittaa tänään yhdyskuntapalvelun muistisairaiden keskuksessa.

Hän työskentelee Alzheimer-potilaiden ja dementikkojen kanssa yhtenä päivänä viikossa.
Miljardiomaisuuden luonut Berlusconi sai viime vuonna vankeustuomion veropetoksesta. Hän saa suorittaa vuoden vankeustuomion yhdyskuntapalveluna korkean ikänsä vuoksi. Berlusconi on 77-vuotias.

STT-AFP

https://www.facebook.com/tht.ry




Tässä alla iso kuva koska tää sydeemi ei mahdollista tätä tai en tajua missä kikka!
Tht ry eikä millään puolueella ei ole mitään tekemistä mielenosoituksen kanssa ja tästä tiedotettu että tämä on koko Suomen kansan asia ei poliittinen.

Ja päihteetön ja rehellinen mielipide osoitus. Jos tulee ylileintejä ne ei ole tämän tarkoitus vaan silloin poliisi avuksi tottaki ja erotetaan nämä väkivaltaiset ihmiset tästä kaikesta.Buuataan pois häiriköt.
Ja alasttaloja tai seipäitä käytetty vuosikymmeniä lippuineen ja 99.99% rehellisiä eikä väkivaltaa halua kukaan vaan ilmaista mielensä.

Vankila kuin kesäleiri!

 


Tänäänkin yli 100 000 työtöntä eri "aktivoinneissa" v-käyrä tapissa, vangit pääsee helpommalla.

Työttömät ja suorittaa vuoden rangaistuksia pakkotyönä siksi vaan että ovat työttömiä kun ei ole palkkatöitä ja ovat itse syyttömiä vielä tähän. Monilla ei varaa ottaa edes karenssia ja ei tämä ole niin yksinkertainen juttu että sitten toimeentuloasiakkaaksi. Ei se kaikilla näin mene.

Arsenaalistani löytyy myös astalo mallia: vakooja. Jos agentti joutuu tukalaan paikkaan, niin hihaan mahtuvalla astalolla voi laittaa hanttiin vieraan vallan kätyreille.

 

Ei kommentteja: