THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 20. toukokuuta 2014

Piilotyöttömien määrä kasvanut - Työtä vailla yli 240 000 suomalaista

Siksi ihmiset ovat piilotyöttöminä koska haluavat varmaan työttömien pajoille tuki+9€ päivä tai mahtavalla 1050€/kk palkkatuella tehdä töitä. Sitten kuten yhdessäkin pajalla johtaja saa lähes 5000€/kk palkkaa niin "piilotyötön" tuntee itsensä arvokkaaksi näin alaisena varmaankin kun toisille on varaa maksaa palkkaa jolla tulee toimeenkin kun isolle osalle ei ole varaa maksaa palkkaa mutta töitä on eli valitsevat piilotyöttömyyden.

Miten se mieliala kasvaisi 20-30 vuoden työuran jälkeen jotta ei tarvitsisi olla piilotyötön kun pääsisi työharjoitteluun, työkokeiluun johonkin. Kumma kun nuoretkin 20 vuotiaat on aivan kyrpiintyneitä näihin touhuihin kun kysyvät neuvoja miten tästä sairaasta te-keskuksesta pääsee eroon. Moni nuorihan voikin sitten asua vanhempien luona ja lähtee pois te-toimistosta. Päättäjät ja muut valopäät ei tätä tajua koska nämä hyötyvät työttömistä rahallisesti eli saavat "työstään" palkkaa eikä koulutus ole mennyt hukkaan ;-) .

Ja moni on mennyt te-keskuksen kirjoille kun laki muuttui että puolison tulot eivät vaikuta tukeen. Ja sitten jos nämä pakotetaan te-keskuksen toimesta huuhaa kursseille tai pakkotöihin josta ei hyödy rahallisesti eli ei saa OIKEAA PALKKAA lähtevät taas piilotyöttömiksi. Tää koko systeemi on mätäänsä läpi ja sairas josta vielä suuri määrä hyötyy rahallisesti sekä toiset vielä nauttii tästä !

Suomennan eli työttömät elättää valtavan määrän ihmisiä tässä mahtavassa yhteiskunnassa. Katso tittelit, jolloin olet varmaankin samaa mieltä siitä, että koko homman otsikkona pitäisi olla:
"Paltamo työllistää huippupalkoin!!!"

Lähde : http://karilaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106440-paltamon-t%C3%A4ysty%C3%B6llisyyskokeilussa-h%C3%B6lm%C3%B6ill%C3%A4%C3%A4n-j%C3%A4lleen

Toisaalta piilotyöttömät jos menisi te-keskuksen asiakkaaksi nämä työllistäisivät te-keskuksen johtoa, virkailijoita jne. jotka saa tästä huuhaa juttelusta, soittelusta palkkaa kun läräävät papereita päivät pitkät ja näpyttelevät tietokonetta päivät pitkät palkkansa eteen.

Samalla piilotyöttömät voitas pakottamaan vaikka kurssille että osaa tehdä cv:n sekä etsi ilmainen työpaikka kuukaudeksi tai saat karenssia. Ja tämä karenssi on jaskaa kysytty TEM-ministeriöstä jos sitä ilmaista työpaikkaa ei löydy yrityksistä huolimatta, eikun sen nimeksi laitetaankin työharjoittelu vaikka tekee töitä jotta ei tarvia näin maksaa palkkaa kun se on harjoittelua. Voisihan yritys, firma,kunta missä on "harjoittelijana" maksaa palkkaakin alusta asti 1kk -12kk jos vaan haluaisivat näin tehdä eka minuutista lähtien.

Sitten toi uutinen työtä vailla yli 240 000 suomalaista, miksi ei otsikko voisi olla "rahaa vailla yli 240 000 suomalaista" tai oikeasti yli 500 000 on rahaa vailla. 
Miksikö? Siksi koska rahaa on mutta ahneille ei mikään riitä niin toiset rikastuu ja toisten pitää silloin köyhtyä. Onko tässä mitään järkeä, ei ole jos aivoilla ajattelee mutta monella on aivot hanurissa.

Äläköön Suomi Soviet Finland, näistä touhuista tulee mieleen kolme kirjainta D, D ja R.

Piilotyöttömien määrä kasvanut :
Työttömyysaste nousi huhtikuussa 9 %:iin vuoden takaisesta 8,8 %:sta.
Työvoiman ulkopuolelle ja piilotyöttömiksi on jäänyt entistä enemmän ihmisiä.
STT

Työtä vailla yli 240 000 suomalaista :
Suomalaisia työttömiä oli huhtikuussa 241 000, selviää Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksesta. Maaliskuussa työtä vailla oli 252 000 ihmistä. Huhtikuussa viime vuonna työttömiä oli hieman vähemmän kuin viime huhtikuussa.

Työttömiä oli huhtikuussa yhdeksän prosenttia työvoimasta. Vuonna 2013 luku oli 8,8 prosenttia. Nyt työttömiä oli 18 000 enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna. Työttömistä miehiä oli 142 000 ja naisia 99 000.

Tilastokeskuksen mukaan työvoiman ulkopuolella olevien joukko kasvoi 25 000:lla verrattuna viime vuoden huhtikuuhun.

Lue tästä lisää.

Lähde :  http://yle.fi/uutiset/tyota_vailla_yli_240_000_suomalaista/7251096

Iso-Britannissa kun laitetaan näitä lappuja firmoihin ja yrityksiin jns. ketkä käyttää ilmaisia työntekijöitä. Suomessa jos tehtäisi samaa koko maa olisi näitä lappuja täynnä että boikotoidaan firmaa, yritystä, kuntaa, valtion laitosta.  Oikeat harjoittelut jotka on osana jotain koulutusta tai tutkintoa on aivan eriasia kun joku vaikka hyllyjen pakkaajat tai vastaavat.

Itellakin voisi ulkoistaa työttömille koko postin jaon pakkotyönä niin tulisi säästöjä. Tietenkin keskijohdosta ylöspäin maksettaisi palkkaa kun orjat jakaisia lehtiä, paketteja tai ruokaa vanhuksille. Muistaakseni nyt on Itella 3 päivää harjoittelu toisen kanssa. Ennen oli 5 päivää vuosikymmeniä sitten. Tässä säästöidea ja olisi lisääkin esim. kaikki kaupat voisi käyttää harjoittelijoita hyllyjen täytössä että tonne sitä makaroonia, ai mutta näinhän toiset käyttääkin nyt hyllyjen täyttämisessä työttömiä hyväkseen ;-)


DDR
Ja kusetus jatkuu kohti arvatkaa mitä väriä suurelle osalle, toinen äärilaita menee toista väriä kohti

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=676602845711055&set=a.163022200402458.25949.155857464452265&type=1&theater

Ei kommentteja: