THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ruuveja pussiin - Atk ongelmia

Laitetaas tämmöinen kirjoitus tännekkin jakoon. Ja näitä harrastetaan naamapokerina.
Ihme että työttömiä ei pakoteta katsomaan ihmisten tietokoneita, siivoamaan asuntoja, haravoimaan pihoja, pesemään ikkunoita jne. työvoimapoliittesena toimintana. Tämä varmaan onkin monen haave jotta itse voi maata vaan sohvalla ja syyllistää vielä sekä kuitata hillot. Eiku näinhän tehdäänkin.

Nää touhut on niin törkeitä ja ketään ei kiinnosta korjata asiaa. Tässä tätä lisäää "Ruotsalainen nettikauppa käyttää postitukseen työttömien pajoja". Tässä kommentteja paljon.

Ruuveja pussiin :

Kuntoutussäätö tekee yrityksille alihankintana esimerkiksi kokoonpano-, pakkaus‐ ja postitustöitä. Työn tekevät Kuntoutussäätiön työkeskuksen kuntoutujat, joilla tavoitteena on elämänhallintataitojen kehittäminen.

Näin mainostaa toimintaansa Kuntoutussäätiö tarjoten yrityksille pussitus-. pakkaus- ja postituspalveluja kilpailukyiseen hintaan. Hinta on taatusti kilpailukykyinen, koska työ on kuntoutukseksi naamioitua orjatyötä. Työntekijät eivät ole kuntoutuksen tarpeessa sanan varsinaisessa merkityksessä, koska heidän ainoa ”vammansa” on yli 500 päivää kestänyt työttömyys.

Työntekijät ovat kuntouttavassa työtoiminnassa ja saavat työmarkkinatuen ja yhdeksän euroa ylläpitokorvausta päivässä. Kuntoutussäätiö saa ilmaiset työntekijät ja sen lisäksi kunta ohjaa valtiolta saamansa kuntoutusrahan 10,09 euroa/päivä/henkilö suoraan Kuntoutussäätiölle. Toiminta siis kannattaisi jopa ilman niiden ruuvien pussittamista. Kaikki myyty alihankintatyö on sitten puhdasta voittoa suoraan säätiölle eikä kukaan pysty kilpailemaan ilmaista työvoimaa käyttävän kanssa.

Lue tästä alta koko juttu.

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/05/ruuveja-pussiin/

Yksi kaveri sanoi töissä yhtä hel*ettiä ja porukat kantaa omia mikrojaan vuodesta vuosikymmenestä toiseen vaikka miten sanoo ei ne kuulu töihin ja itse eivät jaksa tai halua katsoa omia laitteita edes ja vapaa-ajalla sama jatkuu kuin ei olisi muuta tekemistä. Sanoin ota lopputili ja muuta vaikka Nepalin vuoristoon karkuun. Ihmiset ovat vaan sika törkeitä ja ei ne välitä kuin omaa napaa monet.

Jakakaa tätä lappua alla ja iskekään tää työhuoneen oveen jne. Ex-rivarissa laitoin ikkunaan lapun kun alkoi ovikello soida jatkuvasti kun olisi ongelmia taas jossain kuin 5 vuotiaat lapset ja sanoin katso itse ongelmasi. Ja teitenkin vittuilut tulee kaupanpäälle aina.

Ennen soittoasi ATK-tukipalveluun mieti seuraaviin kysymyksiin valmiit vastaukset

 

 Kuka tulisi pesemään ikkunani ja katsomaan tietokonettani, tarjoan kahvit&pullat. Tietenkin itse saa maksaa matkat.Tässä on vanha kirjoitus ja testi.

Ja toiset nauttii kun toisia vituttaa, mistä näitä persereikiä tulee Suomeksi jotka ei ajattele kuin omaa itseään. Ainut on että mentävä ulkomaille karkuun jos voi olen neuvonut vuosikymmeniä.

Ahkera työläinen 
Jos ihminen saa tehtyä työnsä vaikka neljässä tunnissa, hän ei saa lähteä pois työpaikalta.

Mutta jos hän tekee saman määrän töitä kahdeksassa tunnissa kaikki on ok sitten.

Jos ihminen saa työhön kulumaan 12 tuntia aikaa on hän ahkera.


"Anna sille, joka sinulta anoo, äläkä käännä selkääsi sille, joka sinulta lainaa pyytää."

Satoja etupäässä nuoria ihmisiä kävi 5.9.2013 hakemassa eduskunnan edestä ruokatavaraa. Ministeri Räsästä ja Urpilaista kiinnosti enemmän samaan aikaan käynnissä olevan uskonnollisen tv-ohjelman kuvaukset.
Eihän monia kiinnosta kuin oma napa sekä omat asiat toisten kustannuksella vielä.





Ei kommentteja: