THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Eläkää niin kuin opetatte

Tässä hyvä kirjoitus Kiteeläiseltä netti kaveriltani kun toiset ei halua facebookkiin niin jaan siksi täällä jotain luvalla tietenkin.

Monet oikeistolaiset tuttuni kertovat kuinka hyödyllistä palkaton työ on työttömille. Samoin kolmen tunnin työmatkat on loistava asia, köyhyyden lisääntyminen jne.
Samat tyypit kellottavat kohtuu korkealla palkalla valtion viroissa, tekevät kahden tunnin työpäivää ja nauttivat työterveyshuollosta. Eli siis elävät juuri päinvastoin kuin opettavat.
Miksi helkatissa joku Risikko ei elä kuten opettaa. Lahjoittaisi palkan hyväntekeväisyyteen, säästäisi ilmaiset etuudet.

Välillä oli myöskin irti hyvinvointivaltiosta kampanja. Osa oikeistolaisista tutuistani pelkäsi saavansa valtiolta ylikattavaa sosiaaliturvaa ja siksi halusi lakkauttaa valtion. Siihen olisi helppo keino. Perustaa toiminimen, sen jälkeen on täysin yhteiskunnan ulkopuolella. Samalla poistuu myös ay liikkeen riisto, enää ei ole pakko saada minimipalkkaa vaan voi tehdä sillä tonnilla kuukauden joka tuntuu oikeistoa niin kovasti kiehtovan. Selviäisi myöskin alle tonnin verolla vuoden. Onkohan kyse tyhmyydestä, ei tiedetä kuinka yhteiskunnasta erotaan. Vai haluttomuus elää niin kuin opettaa. Muita innolla ollaan kiduttamassa, vammaisen pyörätuoli halutaan varastaa mutta oman bemarin köyhille lahjoittaminen ei käy mielessä.

Kuinka minä sitten voin arvostelle, enhän itsekkään elä kuten opetan?
Kyllä vaan elän. Olen ay punikki joka pitää liittojen neuvottelemaa minimipalkkaa sitovana, ymmärtää että ne on minimejä joihin täytyy aina neuvotelle lisäbonus. Kannatan reilua työttömyysturvaa enkä viihdy töissä. Eli elän juuri kuten opetan ja se mitä vaadin muille vastaa sitä miten itse elän.

Sitten joku ruudinkeksijä tulee kiljumaan minulle kateudesta koska vaadin suuria tuloja verolle. Hitto minä maksan pienistäkin tuloista veron ja vaadin vain samaa muille. Siis myös suurille tuloille. Ei siinä ole mitään kateutta vaan samat säännöt joita itse noudatan.

Pitäisiköhän lakiin säätää vaatimus, ihmisen on itse elettävä omien vaatimustensa mukaan. Jos joku hyväksyy orjuuden, joutuu olemaan orjana? Jos joku hyväksyy alle tonnin tulot, joutuu itse elämään niillä? Minä luulen että aika harva oikeistolainen olisi halukas elämään minuuttiakaan siinä helvetissä jota muille vaativat. Tietysti joukossa on poikkeuksia. Joitakin jotka todella haluavat niin elää. Se heille suotakoon. Kunhan eivät muille oppejaan tyrkytä.

Lähde :  http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167735-elakaa-niin-kuin-opetatte

Ja Auvon blogia voi lukea alta joka on myös blogi listassani ja aikaa menee sekä saa hyvän mielenkin moni jopa paitsi ei porvari pellet jotka ajattelee vaan omaa napaansa !



Ei kommentteja: