THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ammattiliitto syyttää Soneraa: Yt-neuvotteluissa ei toimittu oikein

Tämä ei yllätä ketään sonera veteraani duunaria kuka on perillä asioista. Kysymys on vallasta eli mitä tärkeämpi titteli sitä vahvemmilla olet ja jos sanot vastaan olet kusessa.

En nyt jaksa kommentoida tänne mutta tämä on hyvin normaalia monessa muussakin paikkaa. Ja en nyt niin hölmö olen että sanoisin jotain jotta olisin kusessa ;-)
Nää touhut on vaan törkeitä ja empatialla ole monessa paikassa mitään tietoa.

Ammattiliitto Pron sopimusalavastaavan mukaan Soneran asiakaskanavat-yksikössä käydyt yt-neuvottelut olivat monin tavoin puutteelliset.

Yksikkö vastaa Soneran asiakaspalvelusta, toimituksista, laskutuksesta ja myynnistä. Asiakaskanavista häviää 114 työpaikkaa. Lukumääräisesti työt loppuvat yhtiön mukaan 64:ltä.

Lundgrenin mielestä Sonera on myös osittain rikkonut yt-lakia. Neuvotteluja ei ulotettu koskemaan kaikkia samaa työtä tekeviä.

"Ennen yt:iden alkua henkilöstö on jaettu kahteen tiimiin, joista toiseen yt:itä ei ulotettu, vaikka näin olisi pitänyt tehdä."

Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://www.talouselama.fi/uutiset/ammattiliitto+syyttaa+soneraa+ytneuvotteluissa+ei+toimittu+oikein/a2249203

Ei kommentteja: