THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

tiistai 13. toukokuuta 2014

Työtön voi saada karenssin, jos CV-netti unohtuu

Muistakaa tämä uusia 2kk välein. Siis eihän tässäkään ole jären häivää että miksi ei tämä ole jatkuva. Siksi koska näin työllistetään kovapalkkaisia virkamiehiä tyhjästä. Voisihan tämä olla että tarkista 2 päivän tai 2 tunnin välein niin on puuhastelua jos unohtuu rävähtää karenssia.

LISÄYS : Kun tossa on mainos verkkomedian  päätoimittajasta niin minä en ole minkään puolueen kannattaja vaan sanoin voin laittaa mainoksen tänne kun on paljon eri medioiden linkkejä. Mutta kokoomusta en kannata koskaan ja v*t*n näitä uusliberaaleja vai mitä nää ovat kun tuhonneet Suomen ja EU:n sekä hyvinvointivaltion hyvinkin pitkälle oma minä ajattelulla ja ahneudellaan sekä törkeydellään.

Kukaan ei ole katsonut omaani eikä ole väliäkään. Kerran kirjoitin alkuun tää on perseestä pari vuotta sitten niin johan joku hyeena mailas että korjaa tekstiä. Ompahan siinäkin duuni varmaan insinööri tai yliopisto koulutuksella !

Suomesta ei löydy edes yhtä päättäjää joka poistaisi tämän, kertoo minkälaisia kanan aivoja on päättämässä asioista te-toimistossa tai ministeriössä. Yksi kaveri oli unohtanut tämän ja pelastin sen ongelmilta äsken. Tätä ei ole pakko tehdä jos ensimmäistä kertaa mennessä te-toimistoon ei suostu tähän, eihän tätä taas sanota kun pitäs saada ongelmia saada ja näin tulee säästöjä kun karenssia paukkuu. Sitten vaan työllistetään toisia virkailijoita. Todella järkevää....dille dong.

Työvoimahallinto aloitti syyskuussa kampanjan, jolla kannustetaan asiakkaita verkkoasiointiin. Erityisesti heitä patistetaan tekemään vapaaehtoinen työnhakuilmoitus CV-netti. Työttömälle voi kuitenkin tulla yllätyksenä se, että työllistymissuunnitelmassa sovitun CV-netin tekemättä jättäminen voi tuoda jopa kahden kuukauden karenssin.

CV-netin avulla työnhakija voi esitellä osaamistaan työnantajille. Jos työtön sitoutuu tekemään CV-netin, velvoite kirjataan hänen työllistymissuunnitelmaansa ja sille asetetaan takaraja.
Kaikki työnhakijat eivät kuitenkaan ymmärrä, että CV-netti on silloin tärkeää tehdä määräajassa, koska se on periaatteessa vapaaehtoinen. Pakolliseksi CV-netti muuttuu vasta, jos se merkitään yhteisesti sovittuun työllistymissuunnitelmaan. (Suunnitelmana on vain työllistää toisia).

Lain mukaan henkilö voi saada karenssia, jos hän laiminlyö suunnitelmansa toteuttamista. Se koskee myös CV-nettiä. Asiasta kerrotaan henkilökohtaisessa ja verkon työnhakuinfossa, jota esimerkiksi kaikki pitkäaikaiset pätkätyöläiset eivät kuitenkaan käy uudestaan läpi.

Lue tästä alta koko teksti.

Lähde : http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/258358/Tyoton+voi+saada+karenssin+jos+CVnetti+unohtuu

Poliisi toimi Helsingin vappumarssilla SAK:n pyynnöstä

Ammattiliitot on vuosikymmeniä olleet hanurista kun jatkuvasti piti töissä ottaa liittoon ja lakimiehiin yhteyksiä että töistä pitää maksaa palkkaa kun tehty TES. Ei näissä ole jären häivää nykysuomessa. Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK
Jokainen voi itse miettiä mikä on hommannimi Suomessa ! Ja työministerinä entinen SAK johtaja joka ei ole suostunut julkiseen keskusteluun työttömien kyykytyksestä vaikka a-studioon kun virallisesti tietty järjestö vaatinut. Ei tietenkään suostuta koska työttömien kyykytys on vitun kivaa josta itse toiset tahot kuittaa hyvät tilit itselleen.

http://imgur.com/z3kPQua

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3162762/poliisi-toimi-helsingin-vappumarssilla-sakn-pyynnosta

Lopuksi että miksi ei kukaan tule tekemään miulle polttopuita tai haravoimaan mökille jne. Tänne etsimään vastauksia nauraa kaikki. Ja miksi kukaan ei tule siivoamaan, pesemään ikkunoita jne.


https://www.facebook.com/groups/nyt.saa.riittaa

Siis nää touhut on niin syvältä Suomessa ja toiset vielä nauttii paskasta kun saavat kyykyttää ihmisiä josta maksetaan vielä. Aivan keheleitten touhua ja vielä suunnitellaan vastikkeelista työtä joka ei koske kun työttömiä. Miksi maataloustuen saajat, lapsilisien saajat, yritystukien saajat, puoluetukien saajat jne. eivät joudu pakkotöihin ilmanpalkkaa !




Ei kommentteja: