THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 10. toukokuuta 2014

Kilpailutus - Palkkaus - BMW - День Победы

Kun kunnat ja valtio tai yleensä ihmiset on sikoja liian monet jotka ajattelee vaan omaa napaa miten hyödytään toisen&toisten avulla. Suosittelen alla olevaa koska jos monet on sikoja olkaa muutkin. Tuhotaan koko paska hyvinvointivaltio. Itse ainaskin pyrin kaikki ostamaan muualta kuin Suomesta koska jos isomäärä ihmisiä on sikoja pitää tehdä vastalause kansalaisten, tämä pelaa hyvin ainaskin itä-rajalla sekä etelässä onneksi.

Kummakun samoja aineita saa paljonhalvemmalla läheltä. Ilmeisesti palkatkin on tasaisemmat eikä kuten Suomessa ryöstöä joka on kyllä laillista.




Pitäähän vastuusta maksaa jotta miljoonat Suomalaiset juo viinaa ja sama kuka pallilla istuu niin voittoa tulee aina.


"Palkkojen alentaminen pitää aloittaa eliitistä" 
Nostitte itse palkkaa 255 000 euroa ja osinkotuloja verottomat 90 000 vuonna 2011. Oletteko valmis laskemaan omia tulojanne?

"Palkkani ja osinkotuloni ovat varsin vaatimattomia kun ne suhteuttaa siihen, että St1 on kuusi miljardia euroa vaihtava yritysrypäs. Olen yrittänyt mitoittaa omat etuni niin, että ne pystyy koska tahansa perustelemaan."

Ja samalla ihmetellään miksi on varmaan 500 000 työtöntä, halle lujah joitten pitäs tehdä töitä 700€/kk brutolla tai 1050€/kk brutolla, dille dong sanoi Jope Ruonansuukin. Onneksi Suomessa on
tasa-arvo yksikkö ;-)



Lähde : http://www.talouselama.fi/uutiset/mika+anttonen+palkkojen+alentaminen+pitaa+aloittaa+eliitista/a2160196

Rajavartijat tekivät ällistyttävän löydön (Unkarissa) : Romanialainen mies oli pilkkonut varastetun BMW X6:n ja tunkenut sen pakettiautoonsa


Muuttaisi Suomeen ja opettelisi perseen nuolemistekniikaan niin ei tarvia varastaa BMW:tä vaan sen voi virallisesti lain puitteissa saada myös itselleen "autoetuna". 

Ja miksi tehdä mitään kun saman rahan tai tavaran saa tekemättä myös mitään kun on vaan törkeä ja unohtaa empatian ja selittää jonnin joutavaa paskaa naamapokerina. Toisille tämä on normaalia ja toisille ei.

Lähde : http://www.topgearsuomi.fi/content/rajavartijat-tekivat-allistyttavan-loydon-romanialainen-mies-oli-pilkkonut-varastetun-bmw

SDP sai uuden johtajan, lipi lipi ja työväenpuolueesta tullut porvaripuolue. Toiset ei tietäneet että eilen 9.5.2014 oli Venäjällä todella suuripäivä eli voitonpäivä. 

Tässä kun ikänsä rajanlähellä asunut ja Venäjällä käynyt paljon tietää nämä juhlapäivät, suomessa on vappu ja juhannus vastaavia ns. juhla päiviä kun joulukin on juhlapäivä mutta ei mitään juhlaa, yök. En usko että kukaan haluaa sotia, politiikka sotii ja erimielisyydet sekä vallan halu jokapaikassa.

Todella ystävällisiä ihmisiä Venäjällä jos vähänkin pääsee tutustumaan ja kieli jotenkin kohtaa. Sama on muuallakin maailmassa kun toisilla on hirveitä ennakkoluuloja täällä sohjolassa. Kuvasta aukeaa video ja todella paljon astaloita aseena ;-)


https://www.youtube.com/watch?v=ZllxUXKgAHc




Ei kommentteja: