THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 1. toukokuuta 2014

Miksi poliisi esti videokuvausta käyttäessään voimaa ....

Mielenosoitukseen osallistui myös Tiedonantajan toimittaja-avustajaryhmä, jonka tarkoituksena oli kuvata videomateriaalia Tiedonantajan verkkokanavalle. Poliisi esti tunnetun dokumentaristin Hannu Hyvösen sekä erään toisen kuvaajan toimia eduskuntatalon portailla. Kaksikolle annettiin poistumiskomento juuri ennen pippurisumutusoperaation alkamista. Hyvönen protestoi poliisin toimia ja piti kiinni oikeudestaan kuvata.

Kyseessä on vakava kansalaisoikeuksien ja sananvapauden loukkaus. Myös virkavallan toimintaa tulee saada kuvata ja erityisesti silloin, kun se käyttää voimakeinoja.



Lähde : https://www.youtube.com/watch?v=eugXAodC6GI&feature=youtu.be

Se on kuulkaas niin että mistään ei saisi kertoa totuuksia vaan pitäs vuosikymmeniä olla kyykytettävänä vallan takia kuten ddr:ssä jne.

Lisää vaan orjia ja paskapalkkatöitä tietty osa kansasta haluaa kun itse hyötyvän näin mahdollisimman paljon.

”Työllä ei välttämättä enää tule toimeen”

 

Ahkera työläinen 

Jos ihminen saa tehtyä työnsä vaikka neljässä tunnissa, hän ei saa lähteä pois työpaikalta.

Mutta jos hän tekee saman määrän töitä kahdeksassa tunnissa kaikki on ok sitten.

Jos ihminen saa työhön kulumaan 12 tuntia aikaa on hän ahkera. 

 

Ei kommentteja: