THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 31. toukokuuta 2014

Suomen orjatyömarkkinat, eli kuntouttava työtoiminta

Laitetaas tämmöinen tännekkin jakoon ja tiedoksi Suomen kansalle sekä onhan tossa kääntäjä koko maailmalle tästä ihanasta systeemistä.

Kuntouttavasta työtoiminnasta, tuosta suomalaisten fasistien, natsien, viranomaisrikollisten ja byrokraattien orjatyöversiosta on jo kirjoitettu paljon.
Ja hälyttävämpää on lasten ja perheiden ihmisoikeusloukkaukset Suomessa. Siksi käsittelen tämän asian vain tässä kirjoituksessa.

Eli kuntouttavassa työtoiminnassa on kyse työttömien hyväksikäytöstä, turhasta syyllistämisestä  ja suoranaisesta orjuudesta. Työttömälle ei siis makseta työstä mitään, vaan hän saa pelkän ateriakorvauksen suuruudeltaan 9 euroa koko päivän työstään.
Orjan täytyisi siis olla nöyrä ja tyytyväinen osaansa.

Kuitenkin työttömät tekevät usein raskastakin fyysistä työtä, kuten lumitöitä, ikkunoiden pesua, sekä esineiden kunnostusta ja valmistusta "työleirellään" tai "työsiirtoloissaan" joiksi kaiken karvaisten yhdistysten pyörittämiä toimintakeskuksia, työtupia ja muita vastaavia voi hyvin kutsua.

Itse asiassa, jopa kahvi maksaa 2 euroa kuppi kyseisellä Toimintakeskuksella ja lokero 5 euroa/kk. 

Harjoittakaa kansalaistottelemattomuutta, kyseenalaistakaa väärin ja vastoin ihmisoikeuksia toimivat viranomaiset.
Kuntouttavat työt ja muut vastaavat ihmisten hyväksikäyttömekanismit lakkaavat ja poistuvat Suomesta vain jos kaikki kieltäytyvät niistä.

Suomen mätä laki ja työvoimaviranomaiset voivat silti hyötyä työttömästä.
Eli muistutan tässä välissä, että oikeasti laki kuntouttavasta työtoiminnasta on tehty vääristelemään tilastoja, sekä orjaluokan luomiseksi Suomeen.

Työttömät siis muuttuvat epäihmisiksi, heitä ei ole enää olemassa.
Toden totta, nämähän ovat Natsi-Saksan kaikuja, sen jäänteitä Suomen maassa jossa natsismia ja fasismia yhä palavasti ihaillaan ja jossa viranomaisilla on omnipotenttiset valtuudet tuhota ihmiselämiä ja perheitä.

Lue tästä alta koko kirjoitus joka on vuoden 2013 lopulta mutta silti ajankohtainen.

Lähde : http://akisaarikoski3553.blogspot.fi/2013/08/suomen-orjatyomarkkinat-eli-kuntouttava.html?spref=fb


Ei kommentteja: