THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuosi 2014 - Ei itsekkäillä ja ahneilla ole oikeutusta määritellä muiden elämää ja tarkoitusta.

Uudenvuoden lupaus:
Lupaan taistella kaikin käytettävissä olevin keinoin orjatyötä ja sen teettäjiä&hyötyjiä vastaan sekä ketkä ovat mukana näissä touhuissa pakottamassa ihmisiä karenssin uhalla näihin sekä myös sairaisiin pakkokursseihin ja h*lvatin työhönvalmennuksiin, mitvit. 


Kun 2013 vuoden päätin täysin mielisairaitten keksimän työnhakukurssin niin tässä on vuoden 2014 ajatuksia lisää. Miksi ihmiset suostuu te-keskuksissa työskentelemään jotta toiset kärsii, tai miksi koulutusfirmat käyttää ihmisiä hyväkseen ja mistä näihin löytyy kouluttajia ja sitten kehutaan miten hyvä bisness tämä työttömillä käytävä bisness on.

Lohdutan - ne ovat sairaita ja itsekkäitä ketkä näihin hakee töihin vielä vapaaehtoisesti. Ei ne ole pakosta näissä touhuissa. Jos joku ei osaa kävellä firman ovesta sisään, soittaa puhelimella, lähettää sähköpostia, tehdä cv:tä, etsiä netistä töitä niin olisi sitten näitä varten nämä kurssit MUTTA VAPAAEHTOISESTI ja jonninjoutavasta p*skasta päästäisi eroon ja voisi tehdä elämässä jotain järkevää, mielekästäkin koska menee hyvää aikaa elämästä täysin paskaan.

JA PAKKO TYÖKOKEILUT MYÖS VAPAAEHTOISINA JOISTA SAA 9€ päiväkorvauksen.

Suomi Finland voisi testata vuoden ketkä menee vapaaehtoisesti näihin kaikkeen ja sitten viisaat voisi vääntää tutkimuksia, raportteja palkkansa eteen niin olisi tekemistä josta maksetaan vielä.

Vielä uudestaan että näissä on myös akateemisia ja kaikkea sikin sokin jopa 30 vuotta töissä olleita että jossainpäin Suomea neuvotaan jopa miten avataan ovi, kätellään, kammataan tukkaa jne. EI PRKL ja sitten näistä maksetaan koulutusfirmoille, te-keskusten äänien tonaville palkkaa hienoine titteleineen. hah haa.

Tässä on Iltalehdestä vuodelle 2014 näistä pakkotöistä, pakkokursseista uudestaan tännekkin jotka niin syvältä kuin voivat. Ja kuinka monet saa tästä oikeaa palkkaa sekä ilman työttömiä olisivat kusessa.

Nyt on täällä tästä p*skasta jo 3054 sivua joka kertoo mistä on kysymys. 


"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista"
TOTUUS KOSKEE
TÄMÄ YHTEISKUNTA ON SAIRAS


Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.
Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

Ei nimimerkkiä 
Vieras
""Pelkkä tekemisen kannustaminen ei ole edes viisasta, koska tekeminen ei ole aina hyödyllistä. Krääsä markkinat ovat juuri tätä turhan tekemistä ja joutavaa resurssien tuhlaamista. Ihmisten elinolojen kurjistaminen ei kannusta ketään yhtään mihinkään pikemminkin toimii esteenä järkevälle tekemisellekkin ja antaa joillekkin ihmisille mahdollisuuden harjoittaa taloudellista riistoa köyhimpiä kohtaan.

Sairas sellainen ihminen on, joka nauttii saatuaan toisen tekemään turhaa työtä, vaikka kuljettamaan vettä päijänteestä saimaaseen ämpärillä. (sama koskee "koulutuksia").

Omia ajattelumallejaan ei kannata pitää muiden käyttäytymisen perusteina, koska siinä vain peilaa omaa haluaan käyttää jotakin tahoa hyväkseen. Valta on aina alistamaan pyrkivää ja nimen omaan heikoimassa asemassa olevia kohtaan, koska he ovat puolustus kyvyttömiä mielivallan harjoittajien silmissä. Aikansa kutakin on sanonta, jonka historia on lukemattomia kertoja todistanut paikkansa pitäväksi.

Itsekkyys ja ahneus ovat ne mihin yhteiskunta tulee kaatumaan yhä uudestaan ja uudestaan, jos ei osata ottaa menneisyydestä oppia.

Se että ihminen haluaa olla yhteiskunnan hyödyllinen jäsen on tosi asia ja sekin ettei kaikille anneta mahdollisuutta siihen on vähintäänkin yhtä tosi ja tämän estää useimmiten raha eikä mikään muu. Työ luo arvoa ja rahan pitäisi olla vain mittari tälle arvolle. Raaka-aineilla ei mitään muuta arvoa pitäisi olla, kuin niihin sisältyvän työn arvo, koska metsäkin kasvaa ilman mitään ihmisen tekemiä ponnisteluja riippumatta siitä kuka metsän näennäisesti omistaa. Istutuksellakin vain saadaan haluttua puuta kasvamaan ja lannoitus heikentää puun laatua olennaisesti tehden siitä harvasyistä huttua.

Yrittäjä laskee tarjouksen tehdäkseen urakan oman tietämyksensä pohjalta ja osallistuu samalla kilpailuun muiden yrittäjien kanssa siitä kuka halvimmalla tekee urakan. Pilvin pimein on näitä esimerkkejä, missä laskelmat ei ole pitäneet ja urakat ovat jääneet kesken tai alkuperäinen hinta on toteutus vaiheessa noussut huomattavasti. Tämä ei ole kenenkään etu ja jos onnistuu saamaan hyvän urakan on se tilaajan tietämättömyyden ansiota, mikä taas voi johtaa tilaajan ongelmiin maksukyvyttömyytenä ja näitäkin tapauksia on. Rahan takia yrittäminen ei ole mielekästä vaan tarpeen täyttämisen kannalta.

Oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa tuloerot ovat mahdollisimman pienet ja verotus on se keino millä niitä ohjaillaan jos halutaan. Kaiken loppupelissä maksaa kuluttaja, joka tuotteen tai palvelun tarvitsee ja mitä laajempi kulutukseen kykenevä kansan osa on sitä enemmän tuotteita ja palveluita vastaavasti tarvitaan. Tätä jos suomen yrittäjät eivät ymmärrä ei heillä ole silloin ns. hommat hanskassa.

Työajan lyhentäminen myös olisi paikallaan, sillä teknologinen kehitys on pienentänyt työvoiman tarvetta radikaalisti viimeisten vuosikymmenten aikana. Tämä kehitys ei kuitenkaan ole siirtynyt tuotteiden hintoihin vaan tuotantovälineiden omistajien taskuun. Valtion olisi näissä tapauksissa huolehdittava siitä, ettei valtion verokertymä näiden yritysten kohdalla pääse pienenemään, koska yrityksistä saneerattujen ihmistenkin on elettävä.""

Lähde : http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=380917&page=75Vastaa lainauksen kanssa

Ei kommentteja: