THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 11. tammikuuta 2014

Sattui liian sopivasti

En nyt itse jaksa tai kehtoo enempää kirjoittaa vaan mainostan alla olevaa tekstiä. Eiköhän tämä Saku Timonen lataa koko laidalliselta lakimiehenä totuuksia mistä on kysymys. Työttömissä löytyy myös todella aktiivisia ihan vapaaehtois töissä olevia joista ei haluta puhua vaan kaikki laitetaan samaan muottiin joka törkeää.

Lisään tähän tämän kun monet sanoivat että olen nyt työharjoittelussa kaverin firmassa jota arvostan sekä kaikkea ja heti maanantaina sanottiin että maksavat ruuan kun en saa palkkaa kolmelta viikolta ja tämä on te-keskuksen juttuja ja itse mietin 2-3kk sitten että kunnalle en mene koskaan vaan mieluummin autan kavereita kuten yksi toinenkin teki ja ehkä kolmaskin, hienoa toimintaa ja kaikkille tämä vinkiksi. Nämä pitää erottaa toisistaan koska tarkoitus oli jatkaa mutta vanhempien eli isän kuolema muutti kaiken koska menee asunto alta Lappeenrannasta ja tähänhän ei osannut varautua kukaan vaikka pelko oli vuosia aina kun asun nyt Venäjän rajalla lähes 50km matkaa. Nyt väsään kaikkea vielä 2vkoa kun on muutakin puuhaa iltaisin tarpeeksi.

Huonoimmassa tapauksessa työtön voi joutua entiseen työpaikkaan harjoittelijaksi ja näitäkin on tapahtunut Suomessa eli mistä ennen sai palkkaa ei saa nyt palkkaa. Näitä nämä touhut ovat.

Lisään tähän että on muitakin tukia joista vaietaan aina eli lapsilisät, yritystuet, maataloustuet, eu tuet jne. ja näitä saa miljonääritkin Herliniä sekä Wahlroosia myöten mutta eipäs näihin puututa. Kirveellä olisi eniten töitä Suomessa sekä koko yhteiskunnassa on totuus. Miksi lapsettomat elättää lapsiperheitä veroilla kun ei niillä ole varaa muuten elättää omia lapsiaan voitas yhtä hyvin sanoa eli sadat tuhannet työttömät elättää näitä tukien varassa eläviä karpaattien neroja sekä ajatusten tonavia. vmp. 

Lisää tähän pari juttua.

"Tältä se näyttää, kun ollaan tämän yhteiskunnallisen mielisairauden ytimessä:
Wahlroos verottaisi vapaa-aikaa! "


Täysin sairasta nää touhut. 

Lähde : http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288408076177.html
"Omasta mielestäni tämä on ylivoimaisesti tärkein kirjoitukseni ja toivon tämän osaltaan avaavan keskustelua siitä, mihin me yhteiskuntana haluamme pyrkiä ja päästä. Eikä pelkästään oman yhteiskuntamme vuoksi, vaan kaikkien muidenkin, koska ne kärsivät kukin omalla tavallaan näistä kasvukivuista. Kipu on oikea sana, koska sitä me todella osaamme tuottaa."

Lähde : http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158111-tuottavuusharha


”työ tekee vapaaksi”, ”Totuus tekee teistä vapaita”

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.

Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

"Fiksuille ei tarvitse selittää,
ja kusipäille ei kannata."

Totuus koskee

Koko eilisen päivän Yle uutisoi kyllästymiseen asti itse Taloustutkimuksella teettämästään tutkimuksesta, jonka mukaan suomalaisten ylivoimaisen enemmistön mielestä sosiaalituet passivoivat. Kysymys oli vain yksi arvotukimuksen useista kysymyksistä, mutta siitä tehtiin pääuutinen.

Ryöpytys alkoi heti aamusta. Aamu-tv:ssä asiaa kommentoivat suurella asiantuntemuksella kansanedustaja Olli Immonen ja entinen ministeri Heidi Hautala. Yksikään toimittaja ei kysynyt miten hyvin he tuntevat sosiaalietuuksien määräytymisen perusteita ja myönnettäviä summia, mutta se ei ollut tarkoituskaan. Tarkoitus oli takoa kansan päähän, että työttömät ovat syrjäytyneitä ja laiskoja, ylenpalttisten tukien passivoimia elättejä.

Iltapäivällä saatiin uutisiin myös ministeri Paula Risikko antamaan kansalle mitä kansa haluaa. Hän sanoi tietävänsä hyvin etuuksien passivoivan vaikutuksen ja oli tyytyväinen, että nyt asiasta on saatu myös tieteellistä näyttöä. Hän sanoi odottavansa innolla osallistavaa sosiaaliturvaa pohtivan työryhmän tulossa olevaa ehdotusta osallistavan tuen järjestämisen keinoista.

En tiedä onko tällaista työryhmää asetettu ja jos on, niin se on tehty salaa. Vielä joulun alla eräälle työttömyysaktivistille kerrottiin ministeriöstä, että ryhmää ei ole vielä nimetty.

Millainen sitten oli tämä Risikon mainostama ”tieteellinen tutkimus”? Joukolle satunnaisesti valittuja kansalaisia lyötiin eteen lomake, jossa tätä asiaa kysyttiin näin:

sosiaalituet


Tässä kaikki ja tästä saatiin pääuutinen koko päiväksi.

Minusta tämä sattui liian sopivasti. Risikko on viime kesästä lähtien puhunut osallistavan sosiaalituen puolesta. Ensi alkuun hän puhui vastikkeellisesta sosiaalituesta, mutta ilmeisesti joku kertoi hänelle sen olevan ILO:n orjatyön kieltävän sopimuksen vastaista. Siksi hän siirtyi nopeasti puhumaan osallistavasta sosiaalituesta, jossa osallistuminen palkattomaan työhön on työttömälle etu ja oikeus, jopa ihan etuoikeus.

Yle siis teetti itse tutkimuksen ja tulkitsi vastauksia itse. Sitä en tiedä kuka sen keksi tilata, mutta kuten sanottu, niin se sattui vähän liian sopivaan saumaan ollakseen puhdasta sattumaa.

Tästä alta olevasta linkistä voit lukea koko kirjoituksen kun se joku miettii seuraavia ideoita ;-)

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/01/sattui-liian-sopivasti/

Ei kommentteja: