THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 20. tammikuuta 2014

Palkatta töihin pakottaminen lopetettava

Nyt on niin oksettava olo että turha tähän mitään paljon lisättävä. Pakkotöissä tai pakko työkokeilussa jos olet sairaslomalla et saa mitään korvauksia koska ei ole työ suhdetta, et ole työtönkään tilastojen mukaan mutta et töissäkään vaikka teet töitä. Työsuhteessa saa palkkaa sairaslomalla, tai lapsesi on sairas voit jäädä kotia. Te-keskuksen touhut on aika syvältä on totuus.

Tämä yhteiskunta on aivan mielisairas. Miksi ei työttömillä korvata työssäkävijät kaikki niin ei tarvia maksaa palkkaa, ai mutta näihän on tehty jo vuosikausia. Sais kaatua koko yhteiskunta tai tulla jätti kaaos.

Lukijoilta | Turun Sanomat 19.1.2014 03:31
Kuka haluaa antaa palkkatyönsä ilmaiseksi töihin pakotetuille? Ei kai kukaan. Näin siinä kuitenkin käy, jos sosiaaliturvan vastikkeellisuutta entisestään lisätään. Työttömiä löytyy kaikkiin töihin.

Nykyinenkin palkatta työhön pakottaminen tulee pikimmiten lopettaa. Samoin työttömien ajan käytön kyttääminen. Ei työnantajillakaan ole ihmisen ajankäyttöön valtaa enempää kuin maksamansa työajan osalta. Vangit ovat asia erikseen.

Vastikkeeton elämiseen riittävä kansalaispalkka kaikille on tasa-arvoinen, yksinkertainen ja kannustava. Sen saisi, jos töitä ei löydy.

Kansalaispalkan rahoitukseen säästyisivät toimeentulotukien, työttömyyspäivärahojen, työmarkkinatukien, sairaspäivärahojen maksut ja nyt niiden maksamisesta, kyttäyksestä ja laskennasta aiheutuneet palkka- ja toimitilakulut. Varmasti jättipotti.

Pakkotyön myötä Suomestakin syntyisi kerjäläisyhteiskunta, missä yhteiskuntarauha ei olisi itsestään selvyys.

Lähde : http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/585539/Palkatta+toihin++pakottaminen+lopetettava

Hyvää huomenta vaan mitä ministerit sun muut älykääpiöt suunnittelee työttömien yhdistyksen pj. toimestakin.Kaikkein hulluin tilanne on joillakin että saavat lopputilin ja sitten pakotetaan tekemään samoja töitä ilman palkkaa ja näitäkin on Suomessa aivan liikaa. Kolmen kuukauden päästä voidaan vaikka Yliopisto koulutuksen saanut pakottaa mihin vaan töihin vaikka ex-firmaan josta sai tätä ennen palkkaa.

Pitäs miettiä miten nää on edes mahdollisia.

Ote MadVentures kirjasta: "Kun noilta reissuilta palaa, sitä huomaa, miten uskomaton mesta tänne on rakennettu.""Mikä?"kysyn."Hyvinvointivaltio. Ja miten järjettömällä tavalla sitä revitään alas! Kun on kontrastia kaatopaikkaan Phnom Penhissä, niin sitä kelaa,miten hyvin täällä on pullat uunnissa. Ja sitten oikeistovoimat repivät alas hyvinvointivaltiota, joka tänne on - uskomatonta kyllä -saatu rakennettua. Taas mennään perse edellä puuhun."

Ei kommentteja: