THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Rikas puhuu - Työttömille tulossa pakko hyväksyä pitkä työmatka

Kun rikas puhuu, vaikenevat kaikki, ja hänen sanansa kohotetaan pilviin asti. Kun köyhä puhuu, sanotaan: ”Kuka hän on?” Ja jos hän kompastuu, hänet vielä survaistaan kumoon.

Nämä Jeesus Siirakin kirjan 13 luvun sanat tulivat taas mieleeni eilisaamuisesta TV 1:n Ykkösaamusta ja etenkin sitä seuranneesta uutisoinnista. Lähes jokaisesta Björn Wahlroosin lauseesta tehtiin jossain tiedotusvälineessä uutisotsikko. Mahtoi siis rikkaalla miehellä olla todella painavaa sanottavaa.

Eipä ollut, vaan hän puhui ihan sitä samaa kuin on puhunut jo vuosia. Työn teettäminen on liian kallista, joten palkkoja on alennettava. Investointien turvaamiseksi on pääomatuloverotusta alennettava. Yleensäkin työtä on tehtävä enemmän ja työttömyysturvaa on heikennettävä työhön kannustamiseksi. Opiskeluaikoja on lyhennettävä tiukentamalla opintotuen ehtoja. Sanalla sanoen: tehkää enemmän työtä, jotta minä saan enemmän rahaa.


Työtä pitää siis tehdä enemmän pienemällä palkalla tai mieluummin kokonaan ilman palkkaa. Näin tulee tapahtumaan, jos ministeri Paula Risikon ajama vastikkeellinen sosiaaliturva jostain syystä toteutuu. Sen avulla luodaan rinnakkaiset palkattoman työn markkinat, jotka pienellä viiveellä alentavat kaikkia palkkoja. Ei kukaan maksa palkkaa, jos työttömistä saa ilmaisia työntekijöitä.

Tästä voit lukea lisää koko blogin.

Lähde : http://sakutimonen.com/2014/01/rikas-puhuu/

Työttömille tulossa pakko hyväksyä pitkä työmatka :

Suomesta on päästävä pois olen edelleen sitä mieltä koska voi joutua tekemään vielä vanhoja atk-töitä ilman palkkaa 12-24kk tai muodollisella korvauksella kun se matkustus aika-otetaan käyttöön karenssin uhalla, ja toiset saa samoista työstä sitten palkkaa. Todella järkevää, dille dong. Tai oltava omafirma ja tähän saa ilmaista starttirahaa. Yritys toimintaa on halvinta hoitaa jos mahdollista kotonta käsin niin ei tule mitään muita kuluja. Voi vaikka tuoda ruokaa vanhuksille kun oma toiminimi 25€-30€/h jne.ammattitöiden lisäksi.Paras on jos mahdollista lähteä pakoon jos se vastikkeellinen työtulee.

Palkat ajetaan aivan minimiin jatkossa sitten toisilla aloilla kun saa ilmaistakin työvoimaa jatkossa. Nuorena kun meni postiin vaikka 18 vuotiaana täyspäivä töihin sai heti suoraan palkkaa ja nyt -80 luvulla menevät postimiehet saa noin 2000€/kk brutto pitkine valtion lomineen ja palkka on täysi paska mitä kaikki puhuu.

Työttömille tulossa pakko hyväksyä pitkä työmatka ehkä jo tänävuonna. Eli päivät menee matkustaen aamusta iltaan vaikka palkka olisi 1050€/kk joita palkkatuki töitä on Suomi täynnä. Ei järenhäivää ja oliko se että Suomessa keskipalkka jotain 3700€/kk. Tossa monet kaverit saa tämän ihan ammattikoulupohjalta lisineen koska lisiä laskuttavat koko ajan te-sopimuksen mukaan.

Tämä ei vielä ole voimassa mutta näitä hienoja ideoita "viisaat" suunnittelee eli aivan sairasta.
Klikkaa kuvaa mistä on kysymys.

Lähde : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=560754924011033&set=pb.117812941638569.-2207520000.1389515248.&type=3&theaterEi kommentteja: