THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 4. tammikuuta 2014

Tositarina toisinajattelija - Työtön vapaasta tahdosta

Tämmöistä ja miksi työ on monella kaiken mittarina, tittelit jne. josta saadaan tyydytys elämään.
Tässä ajattelemisen aihetta valopäille sekä kaikille neroille.Työvoimatoimiston tarjouksiin Mauno suhtautuu enimmäkseen huvittuneesti. Pakollinen asiointi kannattaa kuulemma hoitaa juuri ennen sulkemisaikaa niin virkailijatkaan eivät intoudu esittelemään "kahdeksan euron duuneja". Hän ei myöskään kestä tippaakaan pompottelua. Kun puhelimen päässä ilmoitetaan virkailijan puhuvan toista puhelua, kiroaa Mauno reippaasti. Työnhakuvaatimuksia lukiessaan hän toteaa uhmakkaasti: "Mikä vitun cv?" ja kysyy miten pitkäaikaistyöttömällä olisi cv:tä.

Nyt nämä työkokeilut ovat että saa 9€ päivä kulukorvausta eli euron lisää että kokeilee (tekee) työtä ;-)

Ostan meinaan ihan itse piakkoin näppärän videokameran jotta voin alkaa tekemään dokumentteja tai muita kivoja kuvauksia maailmasta missä elämme.

Lähde : http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/tyoton_vapaasta_tahdosta_98223.html#media=96942

Ei kommentteja: