THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pyramidimarkkinointi - mahdollisuus ansaita 8 minuutissa sama raha jonka saat nyt 8 tunnissa

Olisiko sinulla tarvetta ylimääräiselle rahalle tai vapaa-ajalle? Haluaisitko kahdeksan tunnin työpäivien sijaan tehdä esimerkiksi kahdeksan minuuttia töitä viikossa, silti ansaiten tuplasti, kymmenkertaisesti tai jopa satakertaisesti nykyisen palkkasi verran? Totta perkele haluaisit!

Kukapa ei. Nyt sinulla on siihen myös mahdollisuus: ryhtymällä itsenäiseksi TPM-jälleenmyyjäksi voit heittää hyvästit työelämän monotoniselle oravanpyörälle. Rystyset valkoisena raatamisen sijaan voit ryystää kossua Välimerellä kelluvalla huvijahdillasi, hurjastella Euroopan autobaanoilla upouudella Ferrarillasi tai ahmia kaviaaria, maksalaatikkoa ja tryffeleitä Pariisin hienostoravintoloissa

Voit kayttää tähän bisnekseen aikaa ihan niin paljon tai vähän kun sinua itseäsi huvittaa. Pienelläkin työpanoksella homma lähtee ensin käyntiin ja sitten käsistä: kun alapuolellesi kertyy uutta myyntiverkostoa, alat saada ns. passiivista tuloa, eli rahaa tunkee ovista ja ikkunoista tekemättä yhtään mitään.

Pääasialliseksi duuniksesi jää rahakasojen pöyhiminen, etteivät setelit suotta homehdu. Toki siihenkin puuhaan voit palkata itsellesi avustajan!

"Eikä siinä vielä kaikki! Ryhdyin myös itsenäiseksi TPM -edustajaksi kun halusin tehdä vähemmän töitä ja saada enemmän rahaa ja vapaa-aikaa! Kohta tuohta tulee ovista ja ikkunoista, ja joudun palkkaamaan avustajan pöyhimään eurokasoja etteivät alimmaiset homehdu! Sillä aikaa kun löhöilen aurinkorannalla Thaimaan lomalla!"

Tästä alta voit lukea lisää miksi et liittyisi joukkoomme ja pääsisit pois oravanpyörästä.

Lähde : http://www.telajarvi.net/pyramidimarkkinointi/edustajaksi.html

Ei kommentteja: