THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

SOSIAALITURVAN PUOLUSTUSPUHE - Sanden blogi paljon asiaa

Tämmöistä ....

Sanden blogi : 

"Osallistuttava sosiaaliturva" tarkoittaa siis sitä, että valtio juridisesti palkkaa ihmisiä runsaalla kuudella sadalla eurolla kuussa töihin ja antaa heidät ilmaiseksi yksityisille yrityksille työvoimaksi. Tämä tulee tietenkin johtamaan siihen, ettei yrityksen kannata pitää palkkalistoillaan sellaisia työntekijöitä, joita saa valtiolta ilmaiseksi. Erityisen uhanalaisia ovat siivousalan työpaikat ja muut vastaavat, mutta mikään sektori ei ole turvassa, sillä sosiaaliturvan varassa elää myös hyvin koulutettua väkeä, työttömiä.

Kun tämä orjatyövoima siis alkaa tulvia "osallistuttavan sosiaaliturvan" nimissä työmarkkinoille, työnantajien etu on irtisanoa kaikki sellaiset henkilöt joiden työt tämä ilmainen työvoima voi hoitaa. Samalla työnantajat voivat aloittaa tosissaan palkanalennuskeskustelut, koska nyt heillä on konkreettinen vaihtoehto. Joko lasket palkkaasi, tai otamme tilallesi ilmaisen valtion kustantaman orjan.

Käytän nimitystä Orja, koska "osallistuttava sosiaaliturva" täyttää YK:n ja muiden kansainvälisten järjestöjen orjuuden määritelmän. Se on työtä jota ei voi valita eikä vaikuttaa, jota on pakko tehdä hengissä pysyäkseen, mutta jolla ei tule toimeen. Tämä on siis orjuuden määritelmä. Hallitus on siis oikeasti todellisuudessa, iha aikuisen oikeasti, luomassa orjamarkkinoita tähän maahan.

Eli kun sossupummi seuraavan kerran vituttaa, ja niinhän tulee myös käymään, kannattaa miettiä vaihtoehtoja. Vankina sossupummi tulisi maksamaan valtiolle noin nelinkertaisesti. Orjana hän tulisi viemään työpaikkasi tai ainakin painaisi palkkaasi alaspäin. Suuryrityksen pomon parinkymmenen miljoonan euron bonus on sekin verorahoilla maksettu erilaisten tukien kautta ja sillä summalla maksettaisiin aika monen tuhannen ihmisen toimeentulotuki.

Tästä voi lukea koko tekstin. Te-keskusksen valopäät ja kurssien pitäjät kiroaa että heillä on unelma työpaikka olla näitten satojen tuhansien ihmisten käsikijänä että palkkaa ette saa mutta töitä saatte.

Tässä on lisää ja lisää alla olevassa linkistä ja kirjoitus on pitkä. Kannattaa lukea täältä muitakin kirjoituksia.

Lähde :  http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/01/sosiaaliturvan-puolustuspuhe.html

Miksi kukaan te-keskuksen töissä olevat, koulutusfirmat, hyväksikäyttävät firmat, kunnat, valtion yksiköt kirjoita tästä aiheesta samalla tavalla eli valita TEM-ministeriöön että eivät ota työntekijöitä jos heille ei makseta OIKEAA TES PALKKAA ja aja asioita että lopetetaan nää pakko pelleilyt, rupeavat lakkoon töissä jne. Sekä yleensä kunnan työt on osa-päiväisiä täysin perus palkkatuella eikä muita lisiä yleensä, etuja kuten muilla kunnantyöntekijöillä.

Siksi koska toiset nauttii kun saa kiusata ihmisiä kun tekevät töitä ilman palkkaa, ovat pakko älykääpiö kursseilla pakosta tai sitten ovat munattomia idiootteja täysin suomeksi ja voivat sanoa että hyö tekee vaan työtään mitä ylemmältä määrätään. Mitäs jos käsky tulee ruoskia niin aina totellaan, varmaan tekevät mitä vaan mitä ylemmältä sanotaan kieli ruskeana, mitvit.

Ei kommentteja: