THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Getto, pakkotyö ja muut fantastiset innovaatiot

Laitan tännekkin jakoon tämän. Eipäs sosiaalietuuksiin kukaan tarkoituksellakaan laske lapsilisiä, maataloustukia, eu-tukia, yritystukia sun muita sosiaalietuuksia. Mitäs jos näitä tukia nauttivien pitäs mennä pakkotöihin ilman palkkaa 9€/päivä kulukorvauksella. Ei taida olla munaa näillä ajatusten tonavilla ketkä kannattaa alla olevaa osallistuvaa sosiaaliturvaa, olisivat sitten esimerkkinä muille pakkotöissä jonka nimi yritetään muuttaa "osallistuvaan sosiaaliturvaan".

Ja jokainen voi sanoa töissä että ei halua palkkaa vaan tekee töitä sosiaalitukia vastaan esimerkkinä koko Suomelle. Kummasti ei ole halukkaita vaan halutaan palkkaa nostaa itselle kun samalla haukutaan työttömiä. Kirveellä olisi todella paljon töitä tässäkin maassa miten on ihmiset erkaantuneet käytännöstä täysin joita maailmanparas koulujärjästelmä synnyttää ;-)

Ei tule kenelläkään mieleen että töistä pitäs maksaa palkkaa jotta palkalla tekeekin jotain.

Minäkin olen sitten elättänyt kaikkien lapsiperheiden lapset Suomessa veroillani. Saatana että monet on tyhmiä kuin kumisaappaat kun itsekkään en ole ruudin keksijä mutta ymmärrän nyt aivan maalaisjärjen asiat täys apinan aivoilla.

Ministeri puhuu kauniisti, mutta paskaa!

Heti sen päälle alettiin lääppiä kokoomuslaisen ministerin Paula Risikon lempilasta, osallistavaa sosiaaliturvaa. Orwell-suomi-sanakirjan mukaan se tarkoittaa pakkotyötä, joka puolestaan on synonyymi orjuudelle.

Yle uutisoi suurimman osan suomalaisista pitävän sosiaalitukia ”passivoivina”. Väite perustui tutkimuksen yhdelle tarkoitushakuiselle kysymykselle, jossa sosiaalietuuksia ei mitenkään eritelty.
Etuuksista nauttii jokainen suomalainen jossain vaiheessa elämäänsä. Luultavasti kukaan vastaajista ei kuitenkaan ajatellut itse olevansa laiska ja vastuuton.


Mitä tulee Kelan, sossun ja työkkärin väliseen Bermudan kolmioon, siinä pyöriminen on toki omiaan passivoimaan kenet tahansa. Kyselyssä saati vastausten tulkinnassa ei vain otettu huomioon sitä, että kyttäys ja byrokratia ne passivoivat, eikä tukien vaatimaton taso.

Tästä alta voit lukea koko tekstin.

Lähde : http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/kolumnit/3102135/getto-pakkotyo-ja-muut-fantastiset-innovaatiot

Ei kommentteja: