THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 27. tammikuuta 2014

Oletko Venäjän-kiertäjien aatelia?

Tuli niin yllätys viesti että meinas housut pudota. Sääntöjä noudattaen jotka alla olin voittaja.
Nyt kyllä vanhempani kääntyy haudassa sekä itsekkin että mitvit. Voiko risukasaan paistaa aurinko,
ilmeisesti voi ja vielä tulossa julkinen esittely kun toimittajaan olin yhteyksissä valokuvani kera.
Loppuu sanat ja onneksi en tilannut Ville Haapasalon kirjaa "et kuiteskaan usko" koska eihän miun tarinoita usko monikaan vaikka puhun totta aina.

Odotan mitä löytyy pian netistä jne..maine mennyt jo lapsena :(




Helsingin matkamessujen ja juuri julkaistun Venäjänmatkojen 2014 matkaohjelman kunniaksi julistamme kilpailun Suomen parhaiden Venäjän kiertäjien löytämiseksi! Mittarina toimii tässä kilpailussa se, kuinka monessa Venäjän miljoonakaupungissa olet vieraillut. Tämä on hyvä kriteeri, sillä miljoonakaupunkeja on siroteltu Venäjän eri osiin. Kovimmalle reissaajalle lähtee palkinnoksi tunnetuimman Venäjän-matkaajan Ville Haapasalon kirja Et kuitenkaan usko! Lisäksi kaikkien kesken arvotaan palkintoja, joten nolla-saldollakin kannattaa osallistua!

KILPAILU:

Kovin Venäjän kiertäjä: Kuinka monessa Venäjän miljoonakaupungissa olet vieraillut?


Kilpailuaika: 17.1. - 26.1.2014 (klo 23:59 asti)
Osallistumistapa: Vastaus kirjoitetaan alla olevan Kommentit-kenttään. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostilla, joka kirjoitetaan kommentin yhteydessä. (Sähköpostiosoite näkyy ainoastaan ylläpitäjille).
Vastauksessa tulee lukea vierailtujen miljoonakaupunkien määrä sekä niiden nimet, esimerkiksi: "5 kaupunkia: Pietari, Moskova, Rostov, Omsk ja Kazan". Lisäksi saa mielellään kirjoittaa esimerkiksi viimeisimmän kaupungeissa käyntivuoden tai hauskoja muisteluja kyseisistä kaupungeista.
Säännöt: Miljoonakaupungeiksi tässä kilpailussa luetaan ne 15 kaupunkia, joissa RIA Novostin raportin 17.12.2012 mukaan on yli miljoona asukasta. (Lähde Wikipedia). Nämä kaupungit ovat:

MOSKOVA
PIETARI
NOVOSIBIRSK
NIZHNI NOVGOROD
JEKATERINBURG
SAMARA
OMSK
KAZAN
TSHELJABINSK
ROSTOV-NA-DONU
UFA
VOLGOGRAD
PERM
KRASNOJARSK
VORONEZH

Tarkennukset
Vierailu hyväksytään, vaikka kaupunki ei vierailuhetkellä olisi ollut miljoonakaupunki tai jos kaupungilla on tuolloin ollut eri nimi (esim. Neuvostoaikana).

Tässä kilpailussa vierailuksi EI lasketa läpikulkua, esim. Siperian-junalla tehtyä tai koneen vaihtoa lentoasemalla, vaan kaupungissa on pitänyt seisahtua ainakin päiväseltään.
Palkinnon saamista ajatellen osallistumisen on oltava henkilökohtainen, jotta käynnit voidaan tarvittaessa todentaa.

Tasapuolisuuden vuoksi palkinnot jaetaan Suomessa asuville. Toki muunkin maalaiset saavat kertoa miljoonakaupunkiensa määrän.

Palkinnot
1) Kilpailuaikana 17.1.-26.1. suurimman Venäjän miljoonakaupunkien vierailumäärän ilmoittanut palkitaan Ville Haapasalon Et Kuitenkaan usko (2013) - kirjalla. Mikäli sama vierailumäärä on useammalla osallistujalla, palkinto arvotaan näiden kesken.

HUOM! Voittajakandidaatti tullaan tarvittaessa testaamaan puhelimitse viiltävin vierailupaikkakuntia koskevin kysymyksin, joten huijaaminen ei todellakaan kannata.

2) Kaikkien määräaikana osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl SVS Saunahattuja sekä 2 kpl SVS 2014-seinäkalentereja.

Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostilla henkilökohtaisesti kilpailuajan päätyttyä.
Onnea kilpailuun! Toivottavasti löytyy kunnon metropoliitteja!

Jos Venäjän matkailukokemukset vielä puuttuu, niin niitä voi alkaa hankkia vaikkapa Venäjänmatkojen kautta !

(Kommentin latautumisessa on pieni viive, joten odota rauhassa vastauksesi tallentumista!)

Lähde : http://www.venajaseura.com/blogi/oletko-venajan-kiertajien-aatelia


Ei kommentteja: