THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

TYÖNANTAJAT RIKKOVAT LAKIA osa ties kuinka mones - pakkotyö

Siis olemme yli 30 vuodessa työelämässä nähneet niin paljon lain rikkomisia ja jatkuvasti piti ilmoittaa ammattiliittoon kun johtoporras valtiolla aivan turailija mulkkuja täynnä on totuus, niin kunnissakin ja monessa muussakin paikassa että lain rikkominen on arkipäivää ja maantapa. Perusasioiden ymmärtäminen on vaikeeta toisille vaikka miten lukeneita, sitten monet kuvittelee että ylitöitä jos itse tekevät ilman palkkaa vaikka että muittenkin on näin tehtävä. Paskat sanon mie vaan joka minuutista saatava palkkaa ja venykööt nää vellihousut vaan itse mutta ei kaikkien pidä näin tehdä.

Töissä ollaan ainoastaan rahantakia, jos joku väittää muuta tekee sitten töitä ilman palkkaa esimerkkinä muille. Suomen jokainen te-keskus ja henkilöt jotka ovat töissä pitäs haastaa oikeuteen koska jokainen riikoo täälläkin lakia päivästä, viikosta, vuodesta toiseen kun pakottavat ihmisiä pakkotöihin eli Suomen valtiokin riikkoo lakia jatkuvasti välittämättä pätkääkään tehdyistä sopimuksista.

Lähde : http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/01/tyonantajat-rikkovat-lakia-osa-ties.html?spref=fb

"Erityisen ongelmalliseksi tilanne on kehkeytynyt jo jonkin aikaa sitten, sillä jo nykyinen lainsäädäntö rikkoo räikeästi ILO:n pakkotyösäädöksiä. ILO:n artikkelissa, jossa määritellään pakkotyö ja pakkotyön muotoja, mainitaan erikseen karenssit ja etuuksien kieltäminen kansalaisen työstä kieltäytymiseen vedoten."

"Tähän sitä sitten ollaan tultu. Elämme maassa, jossa keskustellaan naama peruslukemilla siitä, että kannattaako täällä rikkoa pakkotyölakeja vähemmän vai enemmän selvästi. Pakkotyöhän on täällä karua todellisuutta, kuten jo edellä totesin, mutta onko tässäkin asiassa pakko teeskennellä, että asia on jotenkin monimutkainen, ja että kaikki näkemykset ovat samanarvoisia?"

Moni kun syyllistää työttömiä miten paljon ne saavat tukia ovat aivan kaheleita ja erkaantuneet kaikesta täysin. Jos tuet on isot niin kukaan ei tekisi palkkatöitä. Mutta eipäs kukaan puutu muihin tukiin esim. lapsilisät, yritystuet, maataloustuet,eu-tuet jne.ja näitä tukia saa vaikka olisi miljoona omaisuus.

Ja lapseton voi sanoa yhtä hyvin kenellä lapsia että miksi lapsettomien pitää elättää toisten lapset veroilla kun saavat lapsilisää tilille ilman mitään työvelvoitetta. Nämä pitäs laittaa viikonloppuisin pakkotöihin lapsilisän edestä niin loppuu lässytys samantien.

Tästä alta voit lukea koko kirjoituksen miten kusipäisessä valtiossa elämme.

Lähde : http://simosuominen.wordpress.com/2013/11/19/tastako-suomessa-keskustellaan/

”työ tekee vapaaksi”, ”Totuus tekee teistä vapaita”

Edelleenkin kehottaisin ihmisiä seuraamaan, kuka hyötyy työttömyydestä. 
Työttömyyttä ei ole tarkoituskaan poistaa.

Perkele, moni duunari on vielä enemmän kusipää kuin valtaosa poliitikoista.

"Fiksuille ei tarvitse selittää,
ja kusipäille ei kannata."


Totuus koskee
Ei kommentteja: