THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 8. helmikuuta 2013

Toimeentulotuki Suomessa - Työvoimapula on aina ollut valhe

Tästä voi lueskella lisää toimeentulotuesta koska eihän näitä neuvota siellä missä pitäs neuvoa kaikista miinoista ja miinoilla en tarkoita maamiinoja. Tuli vaan tämä linkki mieleen kun kysäistään kaikenlaista ja hiihtojen jälkeen ajattelin tännekkin laittaa tämän linkin jos tästä olisi apua joillekkin.
Lisäsin toisenkin linkin alle Saku Timosen blogista nyt myöhemmin.

www.toimeentulotuki.net



Aika moneen valheeseen monien elämäkin perustuu vaikka ei kyse työvoimapulasta puhumisesta, tarkoituksella kiertävät totuuden koska se omanedun tavoittelu on tärkeintä eikä toisten auttaminen. Kyllähän sitä rahasta monet auttaa just joo "vilpittömästi" tietenkin.
Mutta valheestahan maksetaan eli vastuusta, kyllä myös rehellisyydestäkin mutta aivan sama mitä lässytetään kun on tietty titteli ja asema ja piiri pyörii. Mutta tarkoitan kun nämä tehdään tahallaan tai sitten ollaan todellakin erkaannuttu normaalista elämästä sekä asioista kuten moni on etenkin päättäjistä ja muistakin. 

Sitten semmoinen asia että monet ihmiset tykkää valehdella asioista aina koska saavat siintä jonkunlaiset kiksit itselleen sekä piiriin jossa on samoin ajattelevia. Oikein nauttivat valheista.

 
Europarlamentaarikko Tarja Cronberg on viimeisen kahden viikon aikana antanut useita haastatteluja, joissa hän on muun muassa esittänyt, että Suomesta voisi löytyä takuutyö- tai opiskelupaikka jopa 50 000 nuorelle Etelä-Euroopasta. Tätä hän perustelee Suomea uhkaavalla työvoimapulalla. Hän ei ole todellakaan ensimmäinen suomalainen poliitikko, joka kertoo tästä meitä uhkaavasta vaarasta. Esimerkkinä tästä maamme hallituksen nykyinen johtaja:


Vaikka johtajamme eivät olisikaan valehtelijoita, vaan ainoastaan täysin tietämättömiä ja kykenemättömiä päättämään työmarkkinoihin liittyvistä asioista, niin entä sitten? Kumpi on oikeastaan pahempi tilanne, hallitus, joka on läpeensä vilpillinen ja paha vai täysin sekopäinen ja epäpätevä? Onko sillä oikeastaan väliä? Mitä mieltä sinä olet?

Lähde : http://ollijuntunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132163-tyovoimapula-on-aina-ollut-valhe


"Netissä joku kirjoitti että Narsisti valehtelee, kehittelee ihmetarinoita, kerskailee. Vika ei koskaan ole narsistissa vaan toisissa."

"Narsistihan ei kestä totuutta koska muuten se ei ole Narsisti. Nyt valehtelemaan joukolla kaikki ihme tarinoita vaikka että Pena raiskas sorsan lapsena, Manu söi lehmän lantaa pellolta sekä Arttu veti maratonin aikana litran kossupullon ja vielä voitti, Aino oli paska töissään miksi sai lopputilin, Kalle on lintsannut töistään (vaikka se olikin Tane ja muut)"

"Narsisti puhuu aina totta eikä keksi mitään tarinoita, "uskokaa jo tämä". Narsistia ei saa haukkua  jos se valehtelee koska muuten olet itse vielä narsisti narsistin mielestä."

"Totuudella ei ole narsistille merkitystä. Hänen ihailun tarpeelleen ei ole rajoja, joten hän kaunistelee tekojansa ja parantelee saavutuksiansa. Tämä toteutuu useimmiten jatkuvana pienimuotoisena liioitteluna tai patologisena valehteluna. 
Julkisivultaan narsisti on yleensä hyvin hurmaava, rakastettava ja lämmin ihminen. Hurmiota ja lipevyyttä kestää yleensä niin kauan kuin illuusion kannatteleminen hyödyttää häntä itseään ja hänen kulloinenkin lähipiirinsä häntä jaksaa ihailla. Näyttely on narsistin tapa saada tahtonsa läpi ja manipuloida muut uskomaan ja puolustamaan häntä." 



PÄIN NAAMAA TÄMMÖISILLE PASKIAISILLE PITÄÄ SANOA, TOISET KÄRSII VUOSIKYMMENIÄ NARSISTEISTA KUOLEMAAN ASTI.
 

 

Ei kommentteja: