THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Maalaisjärki


MAALAISJÄRKI 
ON KUIN DEODORANTTI
IHMISET JOTKA 
SITÄ ENITEN TARVISEVAT
EIVÄT SITÄ KOSKAAN KÄYTÄ


Heikko esimies tuhosi työyhteisön : 

Tämmöinen kirjoitus tänne ja muutama kommentti alle niin ei tarvia itse kommentoida koska aina joku sanoo että ei pidä paikkaansa alla olevat kommentit joita en tunne ketään.

- Johdetaan pelkillä numeroilla, ei kyetä rakentavaan vuoropuheluun, kritiikille ollaan täysin sokeita. Vain oma näkemys ratkaisee, on se sitten kuinka väärä tahansa. 

- Ja sitten ihmetellään sairaspoissaoloja, tuottavuuden laskua ja yleistä kehnoa työilmapiiriä. Tästä on meidän tulevaisuus tehty.

- Valitettavan tuttua!!!
Nassistinen henkilö esimiehenä on todella haastavaa työyhteisölle.

Tutkimusten mukaan narsistinen henkilö harvoin muuttaa käyttäytymistään ja keino muuttaa tilannetta, on pyrkimys vaikuttaa ylempään esimieheen. Tämä varmaankin toimii silloin, jos "ylempi esimies" on ammatillinen ja toimii työyhteisön hyväksi.

Mutta jos narsistisen palkkaaja on se "ylempi esimies" niin siinä vasta hankala tilanne!

- Varmasti narsistista pääsee eroon vaihtamalla työpaikkaa... Ellei satu samanlainen kammutus taas vastaan. Narsistit valitettavsti toimivat usein esimiestehtävissä.. 

Lähde :  http://www.kouvolansanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2013/02/06/Heikko+esimies+tuhosi+ty%C3%B6yhteis%C3%B6n/2013215145329/69

Ei kommentteja: