THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

lauantai 9. helmikuuta 2013

Ei lusmuille ja loisille - Torilla näkee, kuinka köyhien verta imetään

Kiitos kaikille Teppo Anteroille, Pirkka Eemeleille, Kusteille ja Kentsuille jne. se on 25000 lukukertaa nyt täynnä blogissa kun palasin hiihtämästä vaikka kunhan höpisen, mainostan etupäässä ja yritän kertoa mistä löytyisi infoa sekä pitäs opetella kirjoittamaan myöskin.

Mutta kun ei ole kursseja ja toisaalta pitäähän semmoisiakin blogeja olla jotka ei ole samanlaisia enkä tarkista oikolukua koskaan. Korjailen jälkeenpäin jos korjailen kirjoitus virheitä.

En ole saanut alla olevaan ehdotukseen yhtään allekirjoitusta vielä, pitäs se nyt parisataa tuhatta löytyä (200 000) helposti mitä lukee uutisia, blogeja, kolumneja, keskustelupalstoja jne. "että me työssäkäyvät elätämme verovaroilla työttämät" ...lässyn lässyn paskanjauhajia tämmöiset ihmiset.
Mihin nämä lässyttäjät sekä syyllistäjät on hävinneet, varmaan saavat maataloustukia, yritystukia, lapsilisiä sekä muita tukia itselleen jotta voivat lässyttää paskaa ja syyllistää syyttömiä sitten. Kuinkahan paljon työttömät elättää työssä käyjiä, se luku on hirveän iso meinaan koska näin palkat saadaan nostettua isoiksi tietylle osalle on totuus ja tietylle osalle "paskaduunia" eli palkat pystytään näin ajamaan täysin minimiin myös tietyissä töissä. Tämän tajuaa täys pässikin mikä on systeemin nimi.

Tähän myös päivän kolumni Sri lankasta, Riku Rantala. Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi – minulle. Kirjoittaja on Madventures-seikkailija ja yksi maailman miljardista ylipainoisesta.



ALLEKIRJOITTAKAA

Minulla on ehdotus teille, jotka pidätte työttömiä työnhakijoita syyllisinä työttömyyteensä, ja nimittelette heitä lusmuiksi ja loisiksi.

Luodaan järjestelmä, jossa tällainen suoraselkäinen kansalainen voi tehdä kirjallisen, sitovan vakuutuksen, että luopuu kaikista oikeuksistaan työttömyysavustukseen nyt ja tulevaisuudessa. Halutessaan voisi sanoutua irti myös julkisen sairaanhoidon palveluista, kansaneläkkeestä, ilmaisesta koulutuksesta lapsilleen (jos hänellä on alle kouluikäisiä lapsia), ja mahdollisesti muistakin veroilla maksettavista palveluista.

Tämä lupaus olisi laillisesti sitova, eikä sitä voisi purkaa. Tai mahdollisesti sen voisi purkaa monimutkaista virkamiespompompottelureittiä pitkin. Jos anomus tukien piiriin paluusta lopulta menisi läpi, tuo aikaisemmin niistä luopunut joutuisi julkisesti tunnustamaan aikaisemman ylimielisyytensä ja syynsä, miksi nyt halusi palata yhteiskunnan turvan piiriin. Ja tietysti hän joutuisi esittämään vilpittömän anteeksipyynnön, jos oli koskaan nimitellyt työttömiä lusmuiksi.

Mitään veroalennuksia ei saisi, eikä tuilta vetäytyjä sitä odottaisikaan; hänhän toimii periaatteidensa pohjalta, ei itsekkäästi, omaa voittoa tavoitellen.

Tällä tavalla valtio voisi suunnitella tulevaisuutta keveämmin mielin, tietäessään, että on ainakin muutamia, jotka pärjäävät aina omillaan, tai ainakin uskovat niin.

Lähde : http://reilusuomi.wordpress.com/2012/12/05/ei-lusmuille-ja-loisille/


Ei kommentteja: