THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 15. helmikuuta 2013

Ruth - koti ry. - haluatko ryhtyä kummiksi  

Olkoon tämä mainos nyt päivän aihe ja jokainen voi miettiä onko auttanut tarpeeksi läheisiä sekä ihmisiä jotta on hyvä omatunto. Suosittelen monelle matkaa köyhiin maihin ja pitkiksi ajoiksi rinkka selässä sekä asumaan vaatimattomasti sekä elämään vaatimattomasti pienellä budjetilla, ajatusmaailma muuttuu kovasti palattuaan Suomeen.

TÄHÄN ON TULTU
Tammikuun 10. päivänä 1989 aloitti Ruth-koti toimintansa Sri Lankassa. Tuona päivänä tuli kotiimme ensimmäiset kymmenen lasta. Muutamien vuosien kuluessa lapsia oli peräti neljäkymmentä. Nyt kodissamme on 27 tyttöä ja poikaa iältään viidestä vuodesta kaksikymmentävuotiaaseen.

Nykyinen johtajatar Nirmalee Ranasinghe aloitti työnsä lokakuussa 2006.
Ensimmäiset viisi vuotta työskentelimme vuokrataloissa Morantuwassa pääkaupunki Colombosta noin 20 kilometriä etelään.

Uusi oma kolmikerroksinen tiilitalo valmistui 6.7.1993 omalle tontille Dehiwelaan. Näin meidän on hyvä olla - "oma tupa, oma lupa".

Srilankalainen yhteiskunta ei tarjoa orvoille ja hylätyille lapsille mitään turvaa - osa heistä asuu kadulla tänäkin päivänä. Uuden kodin myötä meillä on mahdollisuus tarjota lapsille kodinomainen ympäristö, tilaa leikeille ja harrastuksille ja mikä tärkeintä opiskelulle.

Koulupaikan saaminen Sri Lankassa ei ole itsestään selvyys. Ruth-kodin lapsille on onnistuttu löytämään erinomaiset koulut, suurin osa yksityisiä katollisia kouluja. Olemme lisäksi palkanneet kotiopettajia antamaan tukiopetusta pienissä ryhmissä ja valvomaan läksyjen tekoa. Lapset koulutetaan ammattiin ja je muuttavat pois Ruth-kodista vasta aikuistuttuaan.

Näiden 24 toimintavuoden aikana olemme saaneet kasvatettua ja koulutettua 65 lasta elämään itsenäistä elämää srilankalaisessa yhteiskunnassa.

Lähde : http://www.ruth-koti.com

Ei kommentteja: