THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Cronberg: Suomen tarjottava työpaikkoja Espanjan ja Kreikan työttömille

Että tämmöisiä ajatuksia satelee, eipäs Cronberg ole huolissaan kun Suomessakin työttömänä satoja tuhansia tai oikeasti puolimiljoonaa koska tilastot valehtelee täydellisesti. Näin saadaan ainaskin palkat laskettua aivan minimiin monissa töissä joka on tarkoitus ja sitten tietylle osalle taas nostetaan palkkaa. Tunnin kun tekee töitä viikossa ei ole työtön enää.

Kommentteja voi lukea alta niin empä nyt kommentoi hirveesti itse mitä mieltä tästä voi olla enempää. Tietysti ketkä näin ajattelee haluavat omaa palkkaa enemmän ja enemmän ja Espanjalaiset/Kreikkalaiset varmaan laitetaan "työkokeiluun" aluksi kuntiin työmarkkinatuelle + 9€ päivä korvauksella. Sen jälkeen palkkatuella töihin 1050€/kk hoitamaan jokaista Suomen kuntaa sekä valtion laitoksia. Tai voihan ne saada jotain minimipalkkaa 1200-1600€/kk myöskin.

Työtähän on vaikka kuinka paljon mutta onhan se muodollinenkin korvaus hyvä tuumaa päättäjät ja ketkä voi vaikuttaa asioihin kun itse repivät lisää palkkaa että vastuusta pitää maksaa ja tarviaa olla vaan tarpeeksi törkeä töissään ja härski, sitten puolustaa itseään ja haukkuu alaiset motivaation puutteesta laiskoiksi että ei teillä ole vastuutakaan mistä voisi maksaa enemmän. Vielä lopuksi voi haukkua ei tottelevat paskoiksi töissä ja narsisteiksi sekä hommata itselleen rintamerkin ja muhevan palkan korotuksen kun köyhien avulla tekevät bisnestä eli rahaa itselleen.

Jotkut viisaat on sanoneet että "vain lopputulos ratkaisee eli voitto". Eipäs tule mieleen sanoa että työhyvinvointi kaikilla vaikka voitto olisi sama kun se jaettaisi tasaisemmin. Mites se nyt tulee mieleen kun silloinhan toiset ei kärsi kun pieni osaa nauttii tuloksistaan että heidän ansiotaan kaikki tulokset.

Ainahan on tietty osa kansaa jotka sanoo että todella hyvä idea että köyhät narsistit (itse kääntävät asioita nämä psykopaati joita on työttöminäkin vähän) saadaan töihin etelä-euroopastakin että ovat aivan pihalla ajatuksesta kun itse "päättäjät sekä vastuun kantajat ;-)" saavat vaan kuitattua itse rahaa tililleen mahdollisimman paljon toisten avulla.

Ehdotus kreikkalaisten varmoista Suomi-työpaikoista kuohuttaa: ”Nyt kyllä lähti pahasti käsistä”


Europarlamentaarikko Tarja Cronberg (vihr) haluaa, että Suomi tarjoaisi varmat kiintiötyöpaikat jopa kymmenilletuhansille Etelä-Euroopan köyhille.

Tarja Cronberg on väläytti asiaa blogissaan jo tammikuun puolivälissä, mutta nyt hän on nostanut asian uudestaan julkisuuteen tuoreissa Karjalaisen ja Aamulehden haastatteluissa.

– Portugalilaiset nuoret etsivät tällä hetkellä töitä niin Brasiliasta kuin Mosambikista. EU:n nuorisotakuun tulee tukea nuorten siirtymistä Saksaan, Tanskaan tai vaikkapa Suomeen - maihin, joissa nuorisotyöttömyys on suhteellisesti vielä alhainen, Cronberg kirjoitti tammikuussa.

Hän tarkentaa vielä Karjalaisen haastattelussa, että kaikille Etelä-Euroopan työttömille varmoja opiskelu- ja työpaikkoja ei voisi Suomessa taata, mutta jollain aikavälillä Suomesta voisi löytyä takuutyö- tai opiskelupaikka jopa 50 000 nuorelle.

-  Tässä olisi hyvä mahdollisuus tehdä jotakin hyvää espanjalaisille nuorille, Suomelle ja EU:lle. Suomella on työvoimapula edessä, Cronberg perustelee Karjalaiselle.


Lähde : http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288537656829.html?pos=ok-trm-tyel

Lähde : http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/a...537656829.html
Lähde : http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288537869967.html?pos=ok-trm-tyel
 

Ei kommentteja: