THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 21. helmikuuta 2013

Kourallinen kannettua hiekkaa
Kirjoittaja asuu Ghanassa, Länsi-Afrikassa ja kertoo kirjassa elämästään ja kokemuksistaan expatriaattina, "oburoni-madamena", yliopisto-opettajana ja hyväntekeväisyystyön tekijänä. Vuosiin Ghanassa mahtuu hyvää ja huonoa, iloa ja surua, ihmetystä ja huumoria. Expatriaattina olemiseen kuuluu niin yksinäisyys kuin yhteisöllisyyskin. Kulttuurierojen myötä törmäyksiä tulee myös tiukassa istuviin ennakkoluuloihin - kylläkin huomattavasti enemmän Suomessa kuin Ghanassa. Ghanasta päällimmäisenä jäävät mieleen ihmiset ja ääretön aurinkoisuus, myös "oburonia" kohtaan.

Se on jotakin, jonka on luullut jo kadottaneensa kaiken materialismin ja itsekkyyden alle nykymaailmassa. "Täällä ihminen on vielä ihminen."

Lähde : http://www.bookplus.fi/kirjat/mattila,_merita/kourallinen_kannettua_hiekkaa-22477418


Ei kommentteja: