THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 14. helmikuuta 2013

Sketsistä tuli totta

"Kun vanha Lapinlahden Lintujen sketsi muuttuu todeksi, niin se ei enää naurata.".

Mainostetaas Sakari Timosen kirjoituksia, kommentteja voi kirjoittaa sen Facebookissa sekä muutenkin lukea blogia jossa on paljon asiaa ja faktatietoa.

Itse en nyt jaksa kirjoittaa mitään, katson alppihiihtoa ja sitten hiihtämään jossain vaiheessa.

sakutimonen @ Torstaina, Helmikuun 14. 2013
Hallitus korotti viime vuoden alussa ansiotuloverotuksen työtulovähennystä, kunnallisverotuksen perusvähennystä ja työttömän peruspäivärahaa. Työttömyysturva parani noin 120 eurolla kuukaudessa.

VATT:n mukaan hallituksen toimet ovat vähentäneet työnteon houkuttelevuutta, vaikka tavoite on ollut päinvastainen. Vaikka työtulovähennyksen kasvattaminen lisäsi työllistymisestä koituvaa taloudellista hyötyä, käänsivät peruspäivärahan ja toimeentulotuen nosto työllistymisveroasteen pakkasen puolelle.

VATT siis väittää ihan vakavalla ylijohtajansa naamalla, että parhaimmillaan 120 eurolla parantunut työttömyysturva houkuttelee jäämään pois töistä tai ainakin vähentää halukkuutta etsiä työtä. Tällaisia puhuva ei elä tässä maailmassa, vaan Lapinlahden Lintujen vuodelta 1993 peräisin olevassa sketsissä. Lisäksi hän ei edes tajua olevansa sketsihahmo.

Lapinlahden Linnut Show esitettiin televisiossa jo lähes 20 vuotta sitten. Siinä on yksi sketsijatkumo, joka on oikeastaan jatkuvasti ollut ajankohtainen, mutta nyt se muuttunut ihan täydeksi todeksi. Joukko hyvin toimeentulevan näköisiä miehiä puttaa minigolfkentällä ja rähisee samanmielisen joukon antamalla varmuudella maailman asioista. Työttömyyden he panevat kerralla kohdalleen seuraavalla tavalla:

- Saatana, kyllä työttömillä on sitten jumalauta helppoa! Ei tarvi perkele muuta kuin kotona makoilla!

- Ja rahaa, rahaa, rahaa, rahaa, saatana rahaa vaan joka lävestä perkele! Ja jos se saatanan raha loppuu, niin  ei kun sosiaalihuollosta lisää vaan, saatana!

-Mitä helvettiä ne valittaa, ettei oo töitä? Menisivät töihin, niin ei tarttis perkele valittaa!

- Kaikki töihin vaan, kaikki töihin vaan, ja avustukset pois! Perhana, avustukset pois. Ja vienti alkais silloin vetää. Ja tuonti kanssa!

- Perkele, kyllä korpee tämmöinen meininki, kun kohta puolet kansasta makoilee päivät kotona, jumalauta! On se niin väärin!

Joskus tulee ihan käsittämättömän hullu tunne, että maamme silmäätekevät ovat sketsihahmoja.

Lähde : http://sakutimonen.blogit.fi/sketsista-tuli-totta/


Ei kommentteja: