THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 30. lokakuuta 2017

Taas se ihmisten kyykyttäminen alkaa koko suomessa josta annetaan rahaa jota kutsutaan sitten palkaksi

Laitetaas tähän taas pari kirjoitusta, näin törkeää nämä touhut ovat ja tulevat olemaankin tässä maassa jatkossakin. Milloinkohan pakotetaan menemään uudestaan lastentarhaan valvonnan alaiseksi lähes 60 vuotiaitakin kuten 5-6 vuotiaana olin koska on nää touhut semmoista sirkusta että ei näitä voi terveet ihmiset suunnitella sekä etenkään ylläpitää yllä on totuus. Mutta rahaa kun annetaan toisille nehän tekee mitä vaan ja sanovat tämä on meidän työ, voi tuttipullo ja hiekkalaatikko.


Karenssitehdas ja lainvastainen työtoiminta


-Yhä useampi työtön ei halua lainkaan osallistua TE-toimiston tarjoamiin palveluihin ja menettää siten työttömyysturvansa joksikin aikaa eli karenssi iskee.
-TEM:in tilastoista käy ilmi, että työstä kieltäytymisen takia työttömyysturvan menettää myös hieman aiempaa useampi. Kieltäytyneiden määrä on lisääntynyt jonkin verran parin viime vuoden aikana.
Näin meille taas kerrotaan uutisissa. Saattaapa tosiaan olla, että yhä useampi ei osallistu tarjottuihin palveluihin. Syynä ei välttämättä ole laiskuus ja työn välttely, vaan palvelutarjonnan laatu. Siis siinä tapauksessa, että työtön yleensä onnistuu kirjautumaan työttömäksi työnhakijaksi.
Työttömille tarjotaan kursseja, joilla tohtori opetetaan laatimaan cv. Myös palkkatyötä tarjotaan, mutta siitäkin kieltäydytään yhä useammin, kertovat uutiset. Mitenkäs tämä oikein menee?
Te-toimistojen työtarjoukset eivät ole oikeita työtarjouksia, joissa työttömälle tarjottaisiin työsopimusta. Nämä niin sanotut työtarjoukset ovat vain listauksia avoimista työpaikoista, joita työtön velvoitetaan hakemaan. Tämän on usein työttömyydestä ansiokkaasti kirjoittava Teemu Muhonen kertonut selkeästi jo viime joulukuussa.
Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/10/28/karenssitehdas-lainvastainen-tyotoiminta/


Avoimesti vastoin lakia

Eivät nämä ihmiset ole missään kuntoutuksessa, vaan työtoiminnassa vaihtoehtona sille, että jäisivät kotiin. Mukana on vaikka kuinka paljon täysin työkykyisiä ihmisiä, jotka ovat vain työttömiä.
Näin avoimesti myöntää sipoolaisen toimintakeskuksen johtaja tässä Sipoon Sanomien jutussa Sipoon toimivan vastoin lakia. Työkykyiset ja -haluiset työttömät tekevät työtä palkattomasti kuntouttavan työtoiminnan nimellä, vaikka lain mukaan kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu vain niille, jotka eivät kykene palkkatyöhön tai muihin työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin.
Lakia rikotaan toisellakin tavalla. He tekevät kunnalle työtä, mutta he eivät saa paikata työpanoksellaan palkkatyöläisiä, sanoo toimintakeskuksen johtaja. Myönnetään tarvetta palkkaamiseen olevan, mutta niin ei tehdä, koska laki kieltää palkkatyön korvaamisen kuntouttavalla työtoiminnalla. Yhdenkin palkkaamisella tunnustettaisiin palkattomien käyttö vastoin lakia palkkatyötä korvaavaan työhön. Jos sellaiselle tulee tarve, niin se on osoitus siitä, että tehtävään pitää palkata työntekijä.
Näin härskiksi on touhu mennnyt. Kun työ nimetään kuntouttavaksi työtoiminnaksi, niin siitä ei tarvitse maksaa palkkaa. Johtaja on rehellinen myöntäessään lain rikkomisen ja esittämällä, että kuntouttamisesta puhuminen lopetettaisiin ja puhuttaisiin suoraan vain työtoiminnasta. Yhtä hyvin voitaisiin puhua työvelvollisuudesta tai pakkotyöstä.
Lue tästä alta lisää.

Lähde : http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/10/27/avoimesti-vastoin-lakia/

Sitten kruununa uudestaan tämä Sipoosta.


Rahalla palkitsemisella kannustetaan säästämään kunnan menoissa

KUNTA Sipoo maksoi viime vuonna johdolle ja henkilöstölle bonuksia 116 500 euroa.
Sipoon kunnassa maksetaan tulospalkkioita kunnanjohtajalle, sivistysjohtajalle, sosiaali- ja terveysjohtajalle, tekniselle johtajalle ja talousjohtajalle. Enimmillään johtajat saavat bonusta kymmenen prosenttia vuosipalkastaan.

Lue tästä alta koko kusetuksesta, hah haa kyllä kansa saa nauraa ja on naurantukin somessa koko Suomessa.


Sarjakuva vastuu, monethan sanoo että vastuusta maksetaan 😂😂😂😂😂😂

VASTUU :Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: