THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Media alkaa heräämään vihdoinkin - 9 euron päiväkorvauksella puurtaneen Tuijan, 56, kohtalo ei ole poikkeus – "Avoimesti vastoin lakia"

Suomi 100 vuotta kunniaksi sikailua oikein olen takaa


Vihdoinkin vuosien ja vuosien jälkeen alkaa mediakin oikeasti heräämään ja monet ihmiset ja kuinka kauan tästä pitää naputtaa. Imatrallakin sanoin viimeksi 1,5 vuotta sitten yhdelle naiselle siun kuuluu saada palkkatukea eikä olla kuntouttavassatyössä että tehdään kantelua aluehallintovirastoon ja oikeusasiamiehelle. Sanoin kävele kunnan johtajan juttusille mutta sekin ex-johtaja on palkittu valtavalla eläkkeellä jo yli 10000€/kk tuloillaan törkeästi.

Edelleen että mitä kuulin muualta suomesta niin imatran te-toimisto ei kyllä ole saanut mitään kehuja mutta paskaako tämä on ennenkään kiinnostanut "huippu ammattilaisia" töissään kun saisi kyykyttää vaan työttömiä jotta toisilla oli puuhaa jolla ei mitään merkitystä, viimeksi yli vuosi sitten sanon tähän kaksi typ naista joitten kanssa juttelin oli kyllä kivoja ja sanoin on miulla tekemistä jos ei ole OIKEITA PALKKATÖITÄ että tossa toi piha on ja koti täynnä puuhaa, kunnan karenssi maksu on kunnan johtajien ongelmia koska kumma kovapalkkaisille on aina rahaa sekä "puuhastelua". Ja kenellä on yliopistossa vaikka helsingissä oikeus opiskella voitte siirtää kirjat imatralta helsinkiin kuten toiset tekee että asuvat mukamas helsingissä vaikka asuvat täällä alueella.

Kauan tätä pelleilyä jatketaan, itse oletan että varmaan parisukupolvea !

Tänään tulee lisää löylyä myllyyn eri blogisteilta että odottakaa ja tietenkään kunnat ei kommentoi tätä vaan johtajat on turpakiinni kuten aina jotta ei omat edut ja palkat häviä, jokainen kunta pitäs haastaa oikeuteen suomessa on totuus.

Lisäys löylyä myllyyn : 


Toimeliaisuuteen perustuva sosiaaliturva

Media on myös vähitellen havahtumassa kuntouttavan työtoiminnan epäkohtiin. Lakia rikotaan kaikkialla avoimesti ohjaamalla kuntouttavaan työtoimintaan terveitä ja työkykyisiä ja teettämällä heillä palkkatyötä korvaavaa työtä.

Lue tästä alta lisää kaikesta.


9 euron päiväkorvauksella puurtaneen Tuijan, 56, kohtalo ei ole poikkeus – "Avoimesti vastoin lakia"
Felt on tehnyt vuodesta 2008 lähtien työtä työllistettynä Sipoon kunnan eri yksiköissä.
Viimeisin pesti oli palvelutalo Elsiessä, jossa hän teki kolmipäiväistä työviikkoa yhdeksän euron päiväpalkalla. Tämä pesti lopetettiin aiemmin syksyllä, kun Felt riitaantui esimiehensä kanssa.
Felt kokee paikanneensa työpanoksellaan palkkatyöläisiä ja tulleensa hyväksikäytetyksi. Lomaa Felt kertoo saaneensa pitää muutaman viikon vuodessa.
– Kun muut olivat lomilla, minä hoidin heidänkin töitään. Minulle ei vain maksettu oikeaa palkkaa.
– Vuodesta 2008 lähtien minulle on lupailtu oikeaa palkkatyötä ja annettu ymmärtää, että sellainen on tulossa. Ei vain koskaan tullut.
Sipoossa työttömien Risteys-aktivointikeskusta luotsaava Lassi Puonti sanoo, että kuntouttavassa työtoiminnassa on mukana paljon sellaisia pitkäaikaistyöttömiä, jotka eivät oikeasti kuntouttamista vaadi.
– Eivät nämä ihmiset ole missään kuntoutuksessa, vaan työtoiminnassa vaihtoehtona sille, että jäisivät kotiin, Puonti sanoo Sipoon Sanomille.

Kuntouttavaa työtoimintaa on arvostellut jo pitkään Uuninpankkopoika-blogistaan tunnettu Sakari Timonen.
Timonen katsoo, että Sipoon tapauksessa kunta rikkoo suoraan lakia.
– Työkykyiset ja -haluiset työttömät tekevät työtä palkattomasti kuntouttavan työtoiminnan nimellä, vaikka lain mukaan kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu vain niille, jotka eivät kykene palkkatyöhön tai muihin työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin, Timonen kirjoittaa blogissaan.
Näin härskiksi on touhu mennyt."
– Näin härskiksi on touhu mennyt. Kun työ nimetään kuntouttavaksi työtoiminnaksi, niin siitä ei tarvitse maksaa palkkaa. Johtaja on rehellinen myöntäessään lain rikkomisen ja esittämällä, että kuntouttamisesta puhuminen lopetettaisiin ja puhuttaisiin suoraan vain työtoiminnasta. Yhtä hyvin voitaisiin puhua työvelvollisuudesta tai pakkotyöstä, Timonen katsoo kirjoituksessa, jonka hän on otsikoinut: "Avoimesti vastoin lakia".
Timosen mukaan kunnat eivät joudu toimistaan vastuuseen, koska kyseessä ei ole rikosoikeudellinen asia, vaan hallinnollinen menettely.
– Toiseksi toimintaa valvovia aluehallintovirastoja tämän lain rikkominen ei ole koskaan kiinnostanut tipan vertaa.

Timonen nostaa esille myös sen, että työtön voi mennä palkattomaan työhön vapaaehtoisesti, mutta pois ei pääse ilman sanktioita.

Sipoon kunnasta ei haluttu kommentoida Sakari Timosen näkemyksiä.

Lue tästä alta koko juttu.


Täältä voitte lukea lisää kommentteja sekä muitakin asiaan liittyviä juttuja myös.

Lähde : https://www.facebook.com/groups/tyottomienvaalikone/

Laitetaas tämmöinenkin juttu ja kuka tämmöisenkään firmaan lähtee nuolemaan herrojen hanureita, karmeeta sontaa pitää johtajan veistää ja paras kun lukee kommentteja.


Työttömät kieltäytyivät työstä aina samalla selityksellä – teollisuuspohatan vastaveto saikin hakijan leuan loksahtamaan

Sanon itse suoraan että näin erkaantuneita miljonäärit ja johtajat ovat eli turha ihmetellä näitä asioita. Monien tai suurimmat osan johtajien ja päälliköiden pitäs mennä oikeasti hoidattamaan kanootti tässä maassa on totuus.

Lukekaa tätä sontaa tästä alta kommenteista suoraan. Ei jaksa sanoa mitään.


Ei kommentteja: