THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Muistakahaan tarkistaa että cv nettikin on voimassa että ei tule karenssia

Muistakahaan tarkistaa että cv nettikin on voimassa 4kk max. Vaikka sitä ei katsoisi kukaan 10 vuoteen voi tulla karenssi jos et ole muistanut uusia sitä. Tietenkään tämä ei voi olla koko ajan voimassa koska näin toiset saa karensseja ja saadaan säästöjä yhteiskuntaa jotka annetaan palkkkana monille vaikka te-toimiston työntekijöille tms.

Olen vuosia ja vuosia sanonut jos poistettas koko karenssi kenenkään ei tarviis pelätä saako mistään ruokaan/laskuihin jotenkin rahaa, joku aivokööpiö tietysti sanoo taas sitten hakee toimeentulotukea mutta kun sitä ei saa kaikki ja tätä kun valtavamäärä töissä olijoita ei ymmärrä koskaan se kertoo miten sairas on yhteiskunta oikeasti tai valtavamäärä pitäs sanoa ihmisiä pölvästejä ja vielä lukeneita kuin pikku vauvat. 

Tossa yksi sanoi yhdessä ryhmässä ja monimuukin että työttömien tuet on valtavat eli 1000-2000€/kk. VMP kun itsekkin saan 630€/kk yksin eläjänä käteen työmarkkinatuki+asumistuki eli tämmöisellä älykkyysosamäärällä liian monet kommentoi kun ovat pihalla asioista käytännön tasolla täydellisesti. Sitten ihmtellään miksi ihmiset haluaa vaihtaa työpaikkoja töissäkin kun monet ei jaksa kuunnella näitten ajatustentonavien ja karpaattien nerojen sairaita juttu vuodesta tai vuosikymmenestä toiseen kun faktat voi tarkistaa tosi nopeasti netissä, tietysti pitää osta kirjoittaa goolleen sekä lukea ja ymmärtää myös mitä lukee.

Jyri hämmentyi TE-toimiston sekavasta kirjeestä – ”ystävällisin terveisin hei”


Tamperelainen työnhakija sai TE-palveluilta kirjeen, jonka sisältöä hän ei ymmärtänyt. Kaupungin mukaan kyseessä on yksittäinen inhimillinen virhe.
Taloussanomiin otti yhteyttä pirkanmaalainen työnhakija Jyri, joka sai viime viikolla Tampereen kaupungin TE-palveluilta kummallisen kirjeen. 

Kirjeen lyhyt tekstiosio alkaa sähköpostiosoitteella ja lauseella ”Muutoin palaamme työllistymissuunnitelmasi tai aktivointisuunnitelmasi päivittämisen merkeissä asiaan.” 
Lue tästä alta lisää ja kommentit on hyviä ja te-toimiston maine vaan kasvaa, seli seli.

Ei kommentteja: