THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Kadonneen polun metsästäjät - pashkan jauhaminen vaan jatkuu koko suomessa

Ja työttömät työllistää valtavan määrän ihmsiä miksi koko systeemi on luotu ja karenssit tms.

Suomi tahtoo lisää työttömiä


Luitte oikein. Suomi tahtoo lisää työttömiä.
Vai eikö tahdokaan?
Katsotaanpa:
Työhakijan näkökulmasta TE-toimistot toimivat lähinnä turhien koulutusten pyörittäjinä ja karenssien tehtaina. Työhakijan omat aloitteet työllisyytensä parantamiseksi torpattaan järjestelmällisesti.
  • Haluaako hän suorittaa kesken jäänyt tutkintonsa loppuun? Virkailijat ovat sitä mieltä, ettei se palvele nopeata työllistämistä, joten työttömyysturvan tuet katketaan.
  • Työhakija saa puskaradion kautta kuulla työmahdollisuudesta, mutta häneltä puuttuu pari lupakorttia (tulityökortti, hygieniapassi, tms.) jotta hän täyttäisi työnantajan asettamat edellytykset. TE-toimisto ei halua kustanta, eikä työttömällä ole rahaa kustantamaan omasta taskustaan, joten kaverin tarjoama duuni jääkin saamatta.
Mitä palvelee nämä TE-toimiston vakiintuneet linjaukset?
  1. Työttömän työllisyysmahdolisuuksia?
  2. TE-toimiston henkilöstön jatkuvaa työllisyyttä?
Onko täystyöllisyys sittenkään työvoimahallinnon, KELA:n, sosiaali- ja terveydenalan, perintäfirmojen, ulosottoviraston, kunnan työllisyyspalvelujen tai konsultti-, koulutus- ja rekrytointifirmojen intressiä?
Eipä tietenkään ole. Liian monelta työttömien parissa työskentelevältä menisi työt ja veroparatiisivoitot alta.
Johtopäätös:
Suomi tahtoo lisää työttömiä.
Lue tästä alta lisää.
Ei kommentteja: