THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 12. lokakuuta 2017

Lenitaa uhattiin työnhaun katkeamisella, jos hän ei vastaa TE-toimiston seuraavaan puheluun – TE-toimisto: "Tämä oli meille erinomainen opetus"Hei haloo onko monilla ketään kotona kanootissa, tämä on ollut vuosia ja vuosia jokaiselle ketkä pitkään työttömänä ollut tuttua. Sitten mietitään miksi työttömät on aivan kypsiintyneitä näihin touhuihin ja hiton karenssiin.

Esim. toisissa kunnissa pitkäaikaistyöttömät kuten miekin saan ilmaisen uimahallilipun Imatralla joka on hyvä. Eihän ihminen voi jokapaikassa olla puhelin mukana ja paljon muitakin asioita monilla päivisinkin ihan. Ja monet työttömät voi tehdä kotitöitä kuten mie pihalla tai mitä vaan kukakan vaikka maalata taidetta ajatuksella. Älytöntä miettiä että jos työtön ne vaan lojuu, työttömien suurin ongelma on raha eli ei varaa lähteä mihinkään ja tehdä mitään eikä laiskuus.


Lenita Lehtosen viikko on mennyt kännykkää tuijotellessa. Syynä siihen on Uudenmaan TE-toimistolta tullut tekstiviesti, jolla uhataan työnhaun katkeamisella, jos toimisto ei saa Lehtoseen yhteyttä  seuraavalla yrityksellä perjantaihin 13. lokakuuta mennessä.
Viesti tuli Lehtoselle sen jälkeen, kun hän ei ollut vastannut TE-toimiston soittoon alkuviikolla.
– Tiesin, että minua tavoitellaan viikolla 41. Se tieto on kirjattu omaan kansiooni TE-palveluissa. En vain osannut aavistaa, että asia hoidetaan näin, Lehtonen hämmästelee.

Yksi mikä on suuri ongelma että työttömät ei tiedä asioista, pitäs katsoa jos omistaa mikron ja osaa käyttääkkin sitä sekä on varaa maksaa nettiliittymä myös että sinne www.mol.fi pitää kirjata kaikki.

Kun tossa somessa kirjoitella vaikka mistä aina että otampa oman otteen mol:sta "OMA ASIOINTI" tähän niin tässä se on eli jatkuu eikä ole tehtäviä. Tehdään pihatöitä ja kotitöitä ja autetaan työttömiä ympäri suomea,kuntoilla voi ja imatralla pitkäaikaistyöttömät saa uimahalliin sen ilmaisen lipun joka hyvä, sekä mitä voin sitten netissä myös koska ei tämä ole kiellettyä kun en tee rahasta mitään.
Jokainen karenssi on liikaa.


Lue tästä alta lisää ja muistakin linkeistä. Tiesin tämän eri ryhmistä tai henkilö laittoi suoraan tämän yhteen facebook ryhmään onneksi.
Työttömien suurin ongelma on että ei ole rahaa eikä itse työ ;-)
Tämän jos ymmärtää on aika paljon kanootissa virtaa ja toivoa jota ei todella monet kovapalkkaiset ymmärrä ;-)  

ELI 30 VUOTTA TYÖURAA TAKANA JA NUORI OMAVALMENTAJA ETTÄ MITÄS KUULUU, LEIKITÄÄN KUKKULUURUUEi kommentteja: