THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Orjafirmat --- Näin lukijat kommentoivat kuntouttavaa työtoimintaa: Juodaan kahvia 4 tuntia päivässä – eikä voi kieltäytyä


Tiedoksi : Palkkatyön Puolesta ry on tänään hyväksytty rekisteröidyksi yhdistykseksi PRH:n toimesta!
Jäseneksemme pääsee täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen ja maksamalla haluamansa jäsenmaksutason 

Lue tästä alta lisää. 

             https://www.orjafirmat.fi/


Tai sitten ollaan kuin pikku lapset pakosta täysin jonnin joutavassa kuinka teet cv:n ja ole 1kk työkokeilussa että miltä se työ maistuu ilman oikeaa palkkaa, jos et suostu saat karenssia ja näin toiset ketkä ei saa toimeentulotukea eivät saa mistään rahaa.

Tietenkin koulutus firmat tekee voittoa ja tiliä kaikesta, jos joku haluaa lastentarha kursseille miksi se ei voi mennä vapaaehtoisesti opettelemaan vaikka tietokoneen käyttöä tms. 

Ja mikä ihmeellisintä ihmiset ketkä kyykyttää ja saavat kaikesta rahaa eli palkkaa eivät koe itse mitään vääryyttä vaan sanovat tämä on työni, toisaalta olihan Hitlerinkin alaisena samanlaisia kiusaamassa toisia jos näin halutaan ajatella kun kanootissa ei ole kuin purujauhoja. Oikea kuntoutus on aivan eriasia taas. 

Ja monet firmat ei tajua että toiste tekee kaikkensa munatakseen myös firmoja ja työpaikkoja ja taas paukkuu kovemmat yt:t ja pian haukkuja on itse työtön ja palkkattomissa huuhaa touhuissa.

Suomi sairas 100 vuotta ja kannattaa lukea kommentteja tästä pelleilystä.

Lue tästä alta lisää.

Lähde : https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005398875.htmlLähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums 


Ei kommentteja: