THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Kommentti: ”Työstä kieltäytyminen” ei tarkoita työstä kieltäytymistä

Tätähän paskaa tässä ollaan vuosikymmeniä jauhettu mutta kusipäät ei tajua tätä koskaan.

Siis miksi suomessa on koulutuksia yliopistot, insinöörit tms. jos sielä tulee vain kusipäit oman edu tavoittelijoita pitäs sanoa suoraan. Tämä huomattiin töissä jo -90 luvulla että hullujen maa tämä on ja narsismien maa.

Saatana jo -90 luvulla vittuiltiin töissä keillä ei koolutusta tekee ne vaikeet työt kellä oli "muodollinen" tutkinto ja monet oli aivan ualla. Tämä on suomi 100 vuotta täyttä paskaa näkyy nyt kun tästä puhuttu jo 25 vuotta että heippa tuompa töihin kusipää johtajana mikron että it- tuki korjaa sen kun tekis mies heittää se hevon vittuun mutta ei voi nimikkeen takia. Toivon nyt että kaikki haistattaa paskat suomeksi johdolle/päälliköille on ainut tie onneen.

Kun viranomaiset puhuvat ”työtarjouksista” ja ”työstä kieltäytymisestä”, ne tarkoittavat aivan muuta, kirjoittaa Teemu Muhonen.
”Työstä kieltäytymisten määrä on nelinkertaistunut lyhyessä ajassa”, kertoi Yle torstainaverkossaan ja iltauutisissaan. 

Ylen mukaan työttömät kieltäytyvät yhä useammin heille tarjotusta työstä siitä huolimatta, että se voi johtaa työttömyystukien menettämiseen. 

Onpa työttömistä tullut laiskaa ja kiittämätöntä porukkaa, ajattelivat todennäköisesti lukemattomat uutisia katselleet suomalaiset. 

Ylen uutinen onkin oiva esimerkki siitä, miten vaarallista on päästää päättäjät ja viranomaiset määrittelemään suomenkielisiä termejä uudelleen. 
Lue tästä alta lisää.
Eli kuten nyt äsken 57v it-alan ammattilainen sai töitä kunnalta alle 2000€/kk ja kaverin poika 25v palvelin yksikköön eri palkoilla, hah haa naurettu tässä miulla mikä on pelin nimi eli johtajat on umpi sikoja ja paskoka suomeksi eli kusipäitä,


Lähde : https://www.facebook.com/teppo.palmroos/photos_albums

Ei kommentteja: