THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

perjantai 13. lokakuuta 2017

Kunnissa on säästötalkoot jotka koskee vain köyhiä ja työttömiä - sanottas suoraan paskanjauhamista koko touhut suomeksi

Herätys kaikki Teppo-Anterot ja Pirkka-Eemelit, jotka siellä nyt pohditte, että pitäskö kaikille maksaa palkkaa töistä vai olla vaan töissä jotta toiset nostaa valtavia palkkojaan itselleen sekä käyttää ihmisiä hyväkseen.

Lähde : http://it-ala.blogspot.fi/2011/09/tarina-it-alan-mahtavuudesta.html

Tässä on vain yhdestä kunnasta esimerkki miten törkeitä on ihmiset käyttämään toisia hyväkseen.
Ei kysymys ole että ei ole rahaa eli palkkaa antaa kaikille vaan sikailusta ja omista eduista on totuus.

Tuija, 56, on raatanut yhdeksän vuotta 9 euron päiväpalkalla – "Kun palkkatyöläiset olivat lomalla, hoidin heidänkin työt"


No mitä tekee kunnan päättäjät ja johtaja, ei hevon paskaa koska omat palkat juoksee että toiset saisi töistään edes palkkaa. Tämä on suomi 100 vuotta todellisuutta.

KUNTA Sipoon kunta työllisti Tuija Feltin työttömänä, mutta ei huolinut palkkatyöläiseksi.
Sipoon Sanomien toimitukseen saapuu nainen, jolla on nyt mitta täysi. Hän on 56-vuotias sipoolainen pitkäaikaistyötön Tuija Felt, joka on tehnyt vuodesta 2008 lähtien työtä työllistettynä Sipoon kunnan eri yksiköissä.
Viimeisin pesti oli palvelutalo Elsiessä, jossa hän teki kolmipäiväistä työviikkoa yhdeksän euron päiväpalkalla. Viime viikolla Felt sai lähteä, koska esimies oli riidan päätteeksi niin ilmoittanut.
– Olen hoitanut työni hyvin, ei kai minua muuten olisi pidetty hommissa näin kauan, Felt sanoo.
– Vuodesta 2008 lähtien minulle on lupailtu oikeaa palkkatyötä ja annettu ymmärtää, että sellainen on tulossa. Ei vain koskaan tullut.
Hän kokee paikanneensa työpanoksellaan palkkatyöläisiä ja tulleensa hyväksikäytetyksi. Lomaa Felt kertoo saaneensa pitää muutaman viikon vuodessa.
– Kun muut olivat lomilla, minä hoidin heidänkin töitään. Minulle ei vain maksettu oikeaa palkkaa.

Lue tästä alta lisää.


Rahalla palkitsemisella kannustetaan säästämään kunnan menoissa

KUNTA Sipoo maksoi viime vuonna johdolle ja henkilöstölle bonuksia 116 500 euroa.
Sipoon kunnassa maksetaan tulospalkkioita kunnanjohtajalle, sivistysjohtajalle, sosiaali- ja terveysjohtajalle, tekniselle johtajalle ja talousjohtajalle. Enimmillään johtajat saavat bonusta kymmenen prosenttia vuosipalkastaan.
Seitsemättä vuotta Sipoota luotsaava kunnanjohtaja Mikael Grannas sai viime vuonna ensimmäisen kerran tulospalkkiota täydet sata prosenttia perustuen vuoden 2015 tulokseen, joka oli 7,5 miljoonaa plussalla. Viime vuonna ylijäämää oli 13 miljoonaa, mutta bonuksista ei ole vielä päätetty.
– Nyt on mennyt hyvin. Aiemmin tulospalkkioni olivat noin 30–60 prosenttia maksimista, Grannas kertoo.
Yhteensä viidelle johtohenkilölle maksettiin ekstraa 42 500 euroa. Kunnanjohtaja muistuttaa, että tulospalkkioiden mahdollisuus on huomioitu peruspalkassa, joka hänen kohdallaan on kuukausittain 9 005 euroa.
– Mielestäni on reilua, että onnistuneesta työstä palkitaan, eikä raha tule kuin Manulle illallinen, Grannas sanoo.

Lue alta koko paskasta lisää.Uusi biisi Tepolta - Tuhansien töiden maa


Tässä vielä perjantaiksi lisää miettimistä.
Ei kommentteja: