THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Monille tuttua kauraa ...

Nämähän on monille olleet tuttua vaikka valtiontöissä vuosikymmeniä ja kunnissakin jos olet vika yksikössä tai osastossa. Ja vastaavia työpaikkoja on paljon koko Suomessa mutta kun vallassa olevat eli kenellä parhain nimike on aina oikeassa kuten Hitlerin ja Causescunkin ihailijat ajattelee että paskapalkkaiset olette väärässä aina joten monen on pakko näin lähteä töistä pois kuten nytkin monet tekee jatkuvasti monissa työpaikoissa vaikka ei olisi uutta työpaikkaa tiedossa edes.

Laitan näitä myös siksi tänne kun monet ei ole facebookissa jne. ja on tämä yhteiskunta oikea vitsi.

Mitä nyt taas?

Jos joku maksaisi 40 euroa säästääkseen 5 euroa, niin pitäisitte häntä tyhmänä. Kun kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä vastuussa oleva kuntayhtymä tekee näin ja perustelee tekemistään asiakkaan valinnanvapaudella ja kevyemmällä tavalla hankkia palvelua, niin kukaan ei sano mitään. Ei kai nyt kuntayhtymä voi tyhmä olla, joten vian täytyy olla omassa tyhmyydessä ja ymmärtämättömyydessä.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Eksote aikoo ottaa käyttöön sähköisen palvelusetelin kuntouttavan työtoiminnan osalta. Setelin arvo on 41,20 euroa päivässä, ja sillä asiakas eli työtön voi valita haluamansa palveluntuottajan palveluja. Kuulostaa hyvältä, eikö vain? Työtön saa ihan itse valita palveluja yli 40 euron edestä päivässä. Eksoten hallituksen esityslistan voitte lukea täältä.Lue tästä alta lisää mitä Lappeenrannan&Imatran alueella suunnittelee karpaattien nerot ja ajatusten tonavat :-/


Vakava kiusaamisepäily Helsingissä: korkea virkamies polkee jalkaa, karjuu, paiskoo esineitä ja nöyryyttää julkisesti

Työntekijöiden mukaan päällikkö polkee jalkaa, karjuu ja paiskoo esineitä suuttuessaan. Julkinen nöyryyttäminen on yleistä. Helsingin kaupunki on yrittänyt parantaa työilmapiiriä muun muassa konsulteilla.

Lue tästä alta lisää.


Tässä Saksan mallista, työttömät ja paskapalkkaiset tienneet aina mistä kusetuksesta on kysymys kun Suomessa monet haluaa tätä tännekkin mutta nämä ketkä kannattaa tätä eivät itse ole paskapalkkaisia tietenkään vaan paskanpuhujia josta maksetaan ;-)

Kaksi työtä ja silti köyhä – suomalaisten työnantajien ylistämän Saksan talousihmeen kääntöpuolella palkka ei riitä elämiseen


Ei kommentteja: