THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

torstai 25. toukokuuta 2017

Vantaan kaupungin entinen työpajapomo tuomittiin sakkoihin – Teetti pajalaisilla remonttinsaEihän päätökset voi tulla yllätyksenä ketkä tietää kunnan & valtion touhut vuosikymmenten aikana monilta mitä kusetusta ovat ja tulevat olemaankin. Varmaan jotku on kantaneet koko perheen ja lapsien mikrotkin työpajalle että asentakaa nämäkin kaikki uudestaan sekä jos autojen korjauspaja että tehkään siihenkin huollot tai sanokaa peskää autoni ja siivotkaa sekin jne. ja samalla leipokaa nyt valmistumis kekkereihin ja muihin merkkipäiviin kakkuja ja muuta purtavaa palkattomat orjat ja halvalla tietenkin ;-)

Näitähän teetätetty aina koska monet on niin viisaita ja lukenaita sekä samalla hyviä veronmaksajia kun palkattomat orjat ei maksa paljon verojakaan yhteiskunnassa kun ei heille anneta edes palkkaa ;-)

"Teetä remonttitöitä kotonasi ja vanhempiesi kotona, teetä salaojitus tontillesi, teetä kokonainen omakotitalon remppa palkattomilla "kuntoutujilla"! Ja selviä tästä kaikesta 750 euron sakoilla. Halpaa kuin saippua! "


Vantaan kaupungin entinen työpajapomo tuomittiin sakkoihin – Teetti pajalaisilla remonttinsaVantaan Korsossa sijaitsevan valmennustalo Valon entinen projektipäällikkö on tuomittu maksamaan 25 päiväsakkoa eli 725 euroa luottamusaseman väärinkäytöstä. Syyttäjä vaati naiselle 60 päivän ehdollista vankeustuomiota.
Projektipäällikkö oli muun muassa teettänyt pajalaisilla remonttitöitä omassa ja vanhempiensa kotona vuosina 2011–2012. Nainen tilasi elokuussa ja syyskuussa 2011 pajaohjaajan ja kuusi pajalaista tekemään salaojitusta omaan kotiinsa. Helmikuussa 2012 nainen teetätti pintaremontin vanhempiensa kotona. Projektipäällikkö ei maksanut kummastakaan työstä korvausta.
Lisäksi projektipäällikkö teetätti yhden omakotitalon remontin keväällä 2012. Aiemmassa käsittelyssä syyttäjä arvioi remontin arvoksi yli 15 000 euroa, mutta tarkensi pääkäsittelyssä remontin arvon olevan reilut 4 300 euroa. Työstä maksettiin vain 1 000 euroa.
Lue tästä alta lisää ja ei tämä ole ainut paikka Suomessa jossa näin tehty vuosia tai vuosikymmeniä mutta kun mistäänhän ei saisi puhua ja kertoa.

Työtön töissä

Vantaan kaupungin entinen työpajaohjaaja tuomittiin oikeudessa maksamaan 25 päiväsakkoa eli hänen tuloillaan 725 euroa luottamusaseman väärinkäytöstä.  Hän oli teettänyt kuntouttavassa työtoiminnassa olevilla pajalaisilla remonttitöitä itselleen ja vanhemmilleen maksamatta työntekijöille korvausta. Hän sai remontit teetettyä todella halvalla, eikä häntä edes jälkikäteen velvoitettu maksamaan työntekijöille palkkaa.

Lue tästä alta lisää.

Paskat talkoot porvoolaisittain.
(Uusimaa 24.5.17)
Tämäkään nyt ei voi tulla yllätyksenä koska vuosikymmeniä jokaisessa työpaikassa jossa olen vaikka itse ollut valtiolla töissä ja kunnissa asiakastöissä tätä tehty aina. Monasti toisille annetaan valtavat palkankorotukset ja samalla toisille kenkää jotka on paskapalkkaisia :D Nää on niitä "hyväveli" juttuja ja töissä aina puhutiin hanurinnuolijoiden touhuja joita riittää kun luodaan monia hienoja keksittyjä nimikkeitä sekä monasti auttaa myös oikean puoluekirjankin leimaus. Kunnissa on noin 7000 eri työnimikettä ja valtiolla varmaan samamäärä joista voi valita toiset sopivan ja nimike määrittelee sitten palkansuuruuden toisilla ;-)Ei kommentteja: