THT - Bassoradiossa

THT ry:n puheenjohtaja Kari Laurila oli Bassoradiossa 29.6.2012 AIHEENA TYÖ - KUUNTELE TALLENNUS TÄSTÄ
, Truths & Rights oli Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin juontama ohjelma Basson iltapäivässä joka oli perjantaina klo 15–18.
"Ei Suomessa ole pula työvoimasta(=valhe) vaan halpatyövoimasta ja orjista". Olen antanut itsestäni sen kuvan, että olen köyhien ja syrjäytyneiden puolestapuhuja. Pakko myöntää, että enemmänkin voisin tehdä. Jaan myös toisten kirjoituksia luvalla yms. Katso blogi listaani jossa paljon apuja. Totuus koskee.

maanantai 22. toukokuuta 2017

Kovapalkkaisten hyysääminen vaan jatkuu eli annetaan rahaa suojatyöpaikoissa vuosikymmenestä toiseen

Tässä olen kuukausia taas jutellut ex-työpaikoistani, monet kovapalkkaiset on saaneet eläkkeen töistään mutta eihän niitten tilalle valtio palkkaa ketään ja sama on kunnissakin :D
Toisaalta miten palkkaisivat koska pitäs keksiä töitä uusille ja joku keksitty nimike että mitä se voisi tehdä ;-) Ja mikä parasta monet paskapalkkaiset on saaneet eläkkeen joka mahtavaaa ja sanoneet jopa yli 30 vuoden työurankin jälkeen että vihaavat ex-töitään joten tämä kertoo paljon (y)

No mitä tekee johtajat ja päällikkö armeijat, no ei mitään koska tarkoitus on imuroida itse vain palkkaa mahdollisimman paljon kun paskapalkkaiset kärsii vieressä  sekä ovat nöyrinä hiljaisia :D

Monet paskapalkkaiset saaneet eläkkeen monista ex-työpaikoistani ja sanoneet eivät halua nähdä koko paikkaa koskaan ja kovapalkkaisethan ei tätä tajua tai halua tajuta ;-)
Yhdelläkin oli kahvitilaisuus järjästetty ja sanoi johdolle työntäkää ne kahvit sinne missä ei aurinko 
paista.Kun uutisissa oli että Suomalaiset maalarit ei halut töitä, vmp suomeksi koska kysymys on vain ihmisten hyväksikäytöstä :D


Nyt selittävät suomalaismaalarit: Tämän vuoksi uzbekki tekee työt


Siis jokainen aivot omistaja tajuaa koko pelin nimen paitsi ei aivottomat monet tai liian monet päättäjät ja johtajat firmoissa.


Jari Sarasvuo hallituksen työkokeiluesityksestä: "Pilaa työpaikan hengen"

Nyt tuli järkeä Sarasvuolta koska vain umpi kahelit käyttää palkattomia työntekijöitä hyväkseen kun voi samalla maksaa palkkaa jos on töitä, mutta Suomestahan näitä pahviaivoja löytyy joka kunnasta aivan liikaa. Sarasvuo on tajunnut HYVÄ koko homman juonen että kannattaa maksaa palkkaa koska näin saadaan motivoitua ihmiset töihin (y) Sekä kunnioittamaan työntekijöitä huonoina ja hyvinä päivinäkin koska ei kukaan ole täydellinen vaan homma on tiimi peliä.


”Monet yritykset ovat tottuneet ilmaiseen työvoimaan”


Otsikko voisi olla suoraan että monet idiootti ihmiset ovat tottuneet ilmaiseen työvoimaan kun itse saavat valtavaa palkkaa vieressä ;-)Ei kommentteja: